2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم 

۳۲ سالمه

شوهرم تمام حقوق شو ب کارت من میزنه حتی پول سیگارم من براش میزنم ک بخره

چون بی نهایت ولخرجه حقوقمون هم خیلی معمولیه 

تنها راهی ام ک بلدم خرید طلا هستش  حتی ی گرم فقط راه پس اندازم همینه

گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟  

بیشتر وقتا حرف من میشه وازم نظر میخواد گاهی وقتا سر خود یه کاریو میخواد کنه این قدرررر غرررر میزنم پشیمون میشه اخرش تهشم میگم به من چه هر کاری خواستی بکن ولی اگر زمین خوردی وکم اوردی انتظار نداشته باش من پشتت باشم و تحمل کنم تو واین زندگیو 😂😒

بیشتر وقتا حرف من میشه وازن نظر میخواد گاهی وقتا سر خود یه کاریو میخواد کنه این قدرررر غرررر میزنم پ ...

مثلا اگه کاری کرد وپشیمون شد یاضررکردچجوری میخای پشتش نباشی چیکارمیکنی یادمون بده منم میگم ولی هیچ کارنمیشه گرد بازم مجبوریم تحمل کنیم

دقیقا چیکارا کردید 

از وقتی یادم میاد ، حتی دنبال خرید وسایل ضروری نبودم ،فقط خردو خوراک وپوشاک .

هر چی درآمد داشتیم صرف خرید طلا میشد ،با کمک وام هم ماشین .با اینکه شوهرم تو شرکت کار می‌کرد ولی همش دنبال یه کار دوم بودم براش ،خدا روشکر سرمایش جور شد وکار دوم هم درست ،

والان بعد از ۱۲ سال زندگی امسال تازه دارم وسایل خونه رو نونوار میکنم .

جاری من سلطان گرگ هاست ...

بقدری خسیسه که نگو ...تا ب مدت میومد خونه پدر شوعرم چون همسایه بودن ..میومد از برنج قند مرغ گوشت بر میداست میبرد که خودش نخره..ولی شوهرم فهمید پاشو برید ..دیگه نیومد..گفت مگه زندگی شما جدا نیست پس خرجتونم جداست دیگه فازت چیه پول نون هم نمیدی ..جمش کرد ...

ینی تو ۱۰ سال ازدواجش خونه خرید ماشینم خرید ..البته پدر شوهرم بهشون زمین داد ..

ینی بقدری شوهره ازش میترسه که نگو ...فکن ماشین تو حیاطه ولی ب شوهرش ب اندازع کرایه پول میده بره یر کار بیاد دقیق کرایه رو میشمره کمتر بیشتر نباشه ..هیچکس مهمونی نمیده اصلن و خودشو مهربون میگیره که بله کسی دعوتش کنه 

یال ب سالم گوشت نمیخره ..هیچی ..ینی من دلم کباب میشه بچه ها لاغر سیاه سوخته ‌‌.‌..عکن واس ی پفک ب مادره التگاس میکنن...ولی جاریم فقطپول جم‌میکنه ..انقدر حالم ازینجور زندگیا بهم میخوره ک نگو 

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
مثلا اگه کاری کرد وپشیمون شد یاضررکردچجوری میخای پشتش نباشی چیکارمیکنی یادمون بده منم میگم ولی هیچ ک ...

من خیلی خیلی فکر می کنم قبل انجام هر کاری ولی شوهرمم خیلی هوشش بالاستا ولی هیجانی تر و عجول تر 

من این یهویی تصمیم گرفتنا وهیجانشو کنترل می کنم 

گاهی کوچیکترین ضررا وخطاهارو به روش میارم حتی با خنده میگم یاد بگیر دیگ تکرار نکنیم این اشتباهو 

وقت بذار وهمیشه باهاش حرف بزن 

بذار اعتمادش به تو حرفات زیاد شه یکم زمان بره ولی بعدا تاثیرشو میبینی حتی اگر به حرفت گوش نکرد چندبار اول تو کارتو بکن وراه حلاتو بگو حتما تو ذهنش میمونه وبعدا یادش میاد

من خیلی خیلی فکر می کنم قبل انجام هر کاری ولی شوهرمم خیلی هوشش بالاستا ولی هیجانی تر و عجول تر  ...

میدونی میخام کاری کنم بفهمه وقتی پشتش نباشم به ضررشه ولی نمیدونم چیکار کنم مثلا بهش میگم دیگه نمیخام برات مال جمع کنم ودل بسوزونم ولی بازم نمیتونم میخام فرقش و حس کنه اخه من ازصفر به ۱۰۰رسوندمش میخام یکم بی خیال شم ولی نمیتونم

میدونی میخام کاری کنم بفهمه وقتی پشتش نباشم به ضررشه ولی نمیدونم چیکار کنم مثلا بهش میگم دیگه نمیخام ...

اون میدونه ولی به روت نمیاره مردا روشون زیاده 

شوهر منم عصبی میشه میگه من فلان کارو کردم من ال کردم وبل کردم منم میگم باشه 

ولی در حالت عادی خیلیم تعریف می کنه ازم 

اون میدونه ولی به روت نمیاره مردا روشون زیاده  شوهر منم عصبی میشه میگه من فلان کارو کردم من ال ...

اره دقیقا همیتطوره خودش بارها زمان خوشحالی اقرارکرده حتی ناگفته خونه رو به نامم زدکه مثلاجبران کرده باشه ولی بعضی وقتا لج میکنه میگه مگه تو چیکارکردی 

جاری من سلطان گرگ هاست ... بقدری خسیسه که نگو ...تا ب مدت میومد خونه پدر شوعرم چون همسایه بودن ..می ...

شبیه زن داداش منه خاک تو سر داداشم بشه که تمام زندگی رو سپرده دست زنش هنوز زن داداش منکه از خانه داداشم میدزده به نقش و داداشش کمک هم میکنه اینقد حرص میخورم از دستش

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟