2777
2789

من لنز طبی  استفاده میکنم عینکم ندارم. یعنی اومدم ی شهر دیگه خونه جاریم نیاوردم. لنز هم نزارم کورکورم😢

چشمم قرمزه از دیشب هر کار می‌کنم نمیره 😭

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

قطره بگیر 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطره هست که بزنی قرمزی چشم میره البته نمیدونم با لنز میشه یا نه

اسمش چیه عزیزم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
نمیدونم شوهرم میزنه از داروخانه بپرس

میشه اسمشو نگاه کنی یا ازش بپرسی. من نفازولین گرفتم ولی اثر نکرد 

نیازی نبود تو تاپیکم از کسی دفاع کنید و باعث تنش بشید تازه داشت جو اروم میشد..ممنون ک باعث شدید قفل ...

اصلا خوندی توهین های اون خانمو. به یه تاپیکت قفل شده چکار میکتی اگه اون حرفا رو بهت میزد چکار میکردی 

اصلا خوندی توهین های اون خانمو. به یه تاپیکت قفل شده چکار میکتی اگه اون حرفا رو بهت میزد چکار میکردی ...

اون خانم اومد یهو نی نی یارو تگ کرد بدون هیچ دلیلی گفت بی جنبه هم خودتونید خندید و رفت

بچه هام ناراحت شدن و اون حرفارو بهش زدن

همه چی داشت حل میشد ک شما اومدی دفاع الکی کردی و دوباره....

بیخیال همیشه افرادی هستن ک شادی دیگرانو خراب میکنن 

چی میشه کرد...

خدایا بی نهایت شکرت❤️
اون خانم اومد یهو نی نی یارو تگ کرد بدون هیچ دلیلی گفت بی جنبه هم خودتونید خندید و رفت بچه هام نارا ...

حرف بدی نزد  نوشته بود بی محتوا ست 

با شما بود اون خانم حق توهین نداشت قبول کن خودشو نخود اش کرد 

حرف بدی نزد  نوشته بود بی محتوا ست  با شما بود اون خانم حق توهین نداشت قبول ک ...

بی محتوا باشه باید نی نی یار تگ کنه؟؟

بچه ها ب دفاع ازمن بهش اون حرفارو زدن 

اون خودش فهمید چکار کرده و پیامشو پاک کرد و جیم شد

بعد تو اومدی از اون دفاع میکنی؟

اگ تو یهو اینجوری نمیگفتی هنوز داشتیم حرف میزدیم و میخندیدیم

اون خودش براش مهم نبود جواب نمیداد فقط میخاس ازار برسونه

خدایا بی نهایت شکرت❤️
بی محتوا باشه باید نی نی یار تگ کنه؟؟ بچه ها ب دفاع ازمن بهش اون حرفارو زدن  اون خودش فهمید چ ...

چطور بقیه میتونن از ت ودفاع کنن کسی نمیتونه از بقیه دفاع کنه 

کاری ب کار اون خانم ندارم تگ کرد هر کاری هم کرد درست یا غلط کسی حق توهین نداره مگه خودش کیه

دیگم ادامه لطفا نده 

ت از اونایی ک اگه ب خودت اون حرفو میزدنن چه ها نمیکردی بای