بله درسته ولی صرفا دخالت تنها باعث طلاق نمیشه . همیشه طلاق یه علتی داره که دخالت خانواده ها باعث میش ...
نه باور کن اینطوری نیست ،خانواده ها بعضی وقتا علت اصلیشن
خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه همونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روزانه هزاران نفر جدا میشن .وقتی نمیسازید وقتی زندگی به کام هردو تلخه جدا شو .
ببین این دوس داشتن نیست کسی که آزارت داده رو چطور میشه دوست داشت اینا وابستگی هورمونی هست بخاطر هورمون اکسی توسین زنا وابسته میشن .کم کم دوزش میاد پایین فراموشش میکنی
ولی منم واقعا بلد نیستم چی کار کنم و چطور رفتار کنم بعضیا خیلی خوب بلدن24 سالمه خب چی کار کنم. ...
ببین بلد بودن و نبودن چیه دیگه .اگر اگر اگر اینایی که نوشتی درست باشه ایراد از تو نیست .شوهرت دوست نداره و خانوادش هم همینطور کلا تورو نمیخوان وگرنه آزارت نمیدادن .دیگ خود دانی