2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون از طلاق منصرف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 30 پست
من بصورت عمده گفتم ،من خودم مادرشوهرم از شوهرش محبت ندیدید ه،دنبال گدایی محبت از پسرش،دقیقه دقیقه اس ...

ایشون توقعاتی که باید از شوهرش میداشت رو از پسرش داره

چقدررر تلخ و دارکه این مسئله 

امیدبذر هویت ماست💚🌱
بله درسته ولی صرفا دخالت تنها باعث طلاق نمیشه . همیشه طلاق یه علتی داره که دخالت خانواده ها باعث میش ...

نه باور کن اینطوری نیست ،خانواده ها بعضی وقتا علت اصلیشن

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوندم قبلی ها رو واقعا حالت خوب نیستا میخوای چکار این زندگیو؟ عاشقت نمیشه بیخود دعا نکن ولش کن خ ...

آخه دوستش دارم به خدا همش حس می‌کنم بلد نبودم رفتار کنم سیاست اصلا نداشتم

آخه دوستش دارم به خدا همش حس می‌کنم بلد نبودم رفتار کنم سیاست اصلا نداشتم

خودتو سرزنش نکن اونم ب اندازه تو مقصره،اینقدرم خودتو کوچیک نکن وقتی اصلا نمیخوادت

اگه اونم مث تو یکمی دلش باهاته میتونی بهش برگردی و ادامع بدی

خدایا شکرت❤🥺

روزانه هزاران نفر جدا میشن .وقتی نمیسازید وقتی زندگی به کام هردو تلخه جدا شو .

ببین این دوس  داشتن نیست کسی که آزارت داده رو چطور میشه دوست داشت اینا وابستگی هورمونی هست بخاطر هورمون اکسی توسین زنا وابسته میشن .کم کم دوزش میاد پایین فراموشش میکنی

روابط سمی همینه تورو مقصر جلوه میدن

ولی منم واقعا بلد نیستم چی کار کنم  و چطور رفتار کنم بعضیا خیلی خوب بلدن24 سالمه خب چی کار کنم...

به نظرتون واقعا من مقصر نیستم اونم مقصره؟ کسی اگر زنش دوست داشت ای کارانمیکرد؟ 

ولی منم واقعا بلد نیستم چی کار کنم  و چطور رفتار کنم بعضیا خیلی خوب بلدن24 سالمه خب چی کار کنم. ...

ببین بلد بودن و نبودن چیه دیگه .اگر اگر اگر  اینایی که نوشتی درست باشه ایراد از تو نیست .شوهرت دوست نداره و خانوادش هم همینطور کلا تورو نمیخوان وگرنه آزارت نمیدادن .دیگ خود دانی

این هورمون توی مردا نیست؟  قرصی نیست ک بتونم کم اش کنم

عزیزم تو اونا هست اما خیلی خیلی کم

با فکر نکردن بهش با منطقی بودن با قاطع بودن تمام میشه دیگه .من نمیخوام تشویقت کنم به جدایی اما این زندگی شما همش عذابه 

خانوادت پشتت هستن؟

ببین بلد بودن و نبودن چیه دیگه .اگر اگر اگر  اینایی که نوشتی درست باشه ایراد از تو نیست .شوهرت ...

خیلی بده ک آدم شوهرش دوستش نداشته باشه... 

همش توی خودم دنبال ایرادم

آخه همش محبت می‌کرد بهم و می‌گفت دوست دارم اما بعد یهو اینطور کات کرد و دنبال وکیله... اصلا تو کتم نمیره این همه تظاهر

خیلی بده ک آدم شوهرش دوستش نداشته باشه...  همش توی خودم دنبال ایرادم آخه همش محبت می‌کرد بهم ...

آدما همینن دیگه هیچی از هیچ کس بعید نیست .شاید اونم به این نتیجه رسیده که ادامه این زندگی صلاح نیست .

ولی منم واقعا بلد نیستم چی کار کنم  و چطور رفتار کنم بعضیا خیلی خوب بلدن24 سالمه خب چی کار کنم. ...

ععزعزیزم من قضیه شمارو نمیدونم ولی از نظر من چیزی که شما میگی امکان داره....

فامیل ما هم زنشو  دوست داشت اما الان ازش متنفره و میخواد ازش جدا شه ...

علتشم  دو قطبی بودن و خودبرتر بینی های زنشه...

(قطعا من تو زندگیشون  نبودم و نمیتونم قضاوت کنم)اما طبق چیزایی که شنیدم اگه همه چیز راست باشه برام قابل باور و قابل قبوله