خونمون پایین شهره اب نمیاد.باید پمپ باشه که اب بیاد پمپ نداریم تا دو روز پیش شبا و صبح زود حداقل اب داشتیم.الان حتی ی قطره هم اب نمیاد.منم این دو روز کلی عرق کردم نتونستم برم حموم.چیکار کنم؟خونه فامیل هم نیس برم حموم
واس ما ک گفتن آبیاری دارن نمیدونم تو کرج آبیاری چی دارن
کدوم شهر کرجی؟؟؟
آبیاری که با آب چاه میدن نه آب شهری،ما داریم کشاورزی چاه آب جداست....
منم کرجم ،این دوروز که غروبا طوفان شده یکم برق ها قطع شده ولی زود اومده ،آب نه فعلا.البته ما برق که قطع میشه آب هم قطع میشه چون پمپ خاموش میشه بالا نمیاد
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شیراز حمام عمومی داره قبل زیر گذر زند حتی تو فرهنگ شهر حمام مغربی داره
ما عید گذشته اومده بودیم شیراز خونه ای که گرفته بودیم حمومش آب گرم کنش خراب بود ،چون پول داده بودیم مجبور بودیم دو شب بمونیم بعد بریم جای دیگه .....من همش تو اینترنت حموم عمومی شیراز سرچ میکردم 😂
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕