2777
2789
عنوان

بچه ها دو روزع اب نداریم برم حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 50 پست
واس ما ک گفتن آبیاری دارن نمیدونم تو کرج آبیاری چی دارن

کدوم شهر کرجی؟؟؟ 

آبیاری که با آب چاه میدن نه آب شهری،ما داریم کشاورزی چاه آب جداست....

منم کرجم ،این دوروز که غروبا طوفان شده یکم برق ها قطع شده ولی زود اومده ،آب نه فعلا.البته ما برق که قطع میشه آب هم قطع میشه چون پمپ خاموش میشه بالا نمیاد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیراز حمام عمومی داره قبل زیر گذر زند حتی تو فرهنگ شهر حمام مغربی داره

ما عید گذشته اومده بودیم شیراز خونه ای که گرفته بودیم حمومش آب گرم کنش خراب بود ،چون پول داده بودیم مجبور بودیم دو شب بمونیم بعد بریم جای دیگه .....من همش تو اینترنت حموم عمومی شیراز سرچ میکردم 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
کدوم شهر کرجی؟؟؟  آبیاری که با آب چاه میدن نه آب شهری،ما داریم کشاورزی چاه آب جداست.... منم ک ...

ما مهرشهر هستیم

۱۲۲زنگ زدم گفتن آبیاری از خودشون چرت در میارن میگن دیگ

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اون پایین پایینا.چیزا خوب برا بالاشهره😕

طرف ما که فشار آب عالیه باید زنگ بزنی اداره آب بررسی کنن

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
هرشهری شماره ابرسانی خاص داره؟برا ما اب در حد ی باریکه ی خیلی کم میاد بنظرت زنگ بزنم؟

اب توی یه تشت یا قابلمه بزرگ جمع کن ، ببر حموم با کاسه کم کم آب بریز روی خودت 

از هیچی بهتره 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
ما مهرشهر هستیم ۱۲۲زنگ زدم گفتن آبیاری از خودشون چرت در میارن میگن دیگ

اره چرت گفتن....

اب توی یه تشت یا قابلمه بزرگ جمع کن ، ببر حموم با کاسه کم کم آب بریز روی خودت  از هیچی بهتره&n ...

صبح همین کار کردم اب داغ کردم خواستم اب سرد بریزم اب سردم به کل قطع شد😂

کجایی؟گفت لوله اب ترکیده.

همون بالا شهر 😂

احتمالا یه خبرهایی هست که میگی آب نیست

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
😂وای داره الکی میگه

خخخخخخ

دگ هرچی میتونی اسپری بزن 

اگه کار نمیکنی صبح نرو بیرون من حتی شب مانتوم خیس شد از عرق ابروم رفت خخخ

لباسایی ک الان مد شده شونه اش یکم پایین تره و حالت ازادتر داره باعث میشه کمتر عرق کنی

یک عدد چپی