2777
2789
عنوان

بچه ها دو روزع اب نداریم برم حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرشهری شماره ابرسانی خاص داره؟برا ما اب در حد ی باریکه ی خیلی کم میاد بنظرت زنگ بزنم؟

نمیدونم من۱۲۲ زنگ زدم 

اره زنگ بزنن 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بابام باید بذاره نمیذاره.عاصی شدم تو گرمای تابستون که باید هرروز حموم رفت ما اب نداریم

تو تشت و آب بریز و با کاسه بریز رو خودت و بشور. فکر کن زمان قدیمه. ولی پمپ و هر جور هست نصب کنید. خونه مادر منم از وقتی دور و برش پر شد از آپارتمان آب نمیومد.‌مجبور شدن پمپ گذاشتن. و واقعا بدون پمپ  آب نمیاد و عذاب آوره. 

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
شیراز شهرراز😕

کجای شهری که آب نمیاد؟😑

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

نمیتونید پمپ بذارید؟؟ مادرشوهرم اینا خونشون دو طبقه است پمپ نباشه آب ندارن ...هم پمپ گذاشتن هم منبع تانکر که آب ذخیره میکنه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕