2777
2789

سوال منم هست

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خط اخم بزن اونجا ک بی حس شه خط های افقی هم تشکیل نمیشن

مادرم انجام داده واسه خط پیشونیش الان میگفت احساس بیحسی میکنم تو سرم میترسم عوارضی نداشته باشه🥺اولین بارشه انحام میده

بوتاکس کلا خوب نیست اینویه دکترکه آشنامونه گفت 

میگفت بوتاکس ازسم درست شده که اون قسمت عضله روفلج میکنه که حین تزریق قسمتیش هم واردخون میشه که عوارض میده که عوارضه ناچیزش کبودی وحالت سرماخوردگیه ولی برای بعضیاعوارض جدی مثل حساسیت شدیدمیده وعوارضه طولانی مدتش اینه که روی اعصاب تاثیربدی میذاره وسیستم ایمنی بدن روضعیف میکنه واونایی که بدن ضعیفی دارن ومشکل تنفسی مثل آسم یاآلرژی دارن اصلااانبایدبوتاکس کنن

بوتاکس کلا خوب نیست اینویه دکترکه آشنامونه گفت  میگفت بوتاکس ازسم درست شده که اون قسمت عضله رو ...

وای اینارو میگی بیشتر استرس میگیرم دیگه اصن نمیذارم انجام بده😢

مادرم انجام داده واسه خط پیشونیش الان میگفت احساس بیحسی میکنم تو سرم میترسم عوارضی نداشته باشه🥺اولی ...

اره ی احساسیه دقیقا من الان ک گفتی فهمیدم چند وقت پیش قرص اعصاب زیاد میخوردم همین احساس تو نیمکره چپم داشتم ولی من از خط اخم خیییییلی بدم میاد اونم چون اصلا ادم اخمویی نیستم اما تا یذره افتاب میشه ناجور خط می افته بیشتر لجم از این می اومد

یک عدد چپی 

اره ی احساسیه دقیقا من الان ک گفتی فهمیدم چند وقت پیش قرص اعصاب زیاد میخوردم همین احساس تو نیمکره چپ ...

قرص اعصاب چرا میخوردی؟ ببخشید میپرسم گلم یعنی بخاطر بوتاکسه بود😳

ولی بوتاکس فرق داره خب درسته سمه تن ماهیه ک فلج میشی اگه قوطیش باد کرده بخوری ولی با ی دز مشخص میزنن اما شنیدم جای خوب باید بری وگرنه افتادگی پلک حتی درد چشم ..

یک عدد چپی 

ولی بوتاکس فرق داره خب درسته سمه تن ماهیه ک فلج میشی اگه قوطیش باد کرده بخوری ولی با ی دز مشخص میزنن ...

پیش متخصصه پوست انجام داده واز چنتا از مراجعین هم پرسیدم راضی بودن مطب خیلی شلوغ بود تو صف بودن برا ژل و بوتاکس این شد که دیگه اعتماد کردیم و انجام دادیم