2789
عنوان

بیاین نظر بدین😐

111 بازدید | 15 پست

اقا ی رفیق پسر داشتم جاست فرنددد  اوایل خوب بود یواش یواش شروع کرد ب حرفای +۱۸زدن😐منم ب شوخی گرفتم گفتم حتما دارع شوخی میکنه. یهو درخواست رایطه داد😐😐😐😐😐😐😐من رد کردم بعدشش فرداش دیدم شمارمو پاکیده از اینستا انفالو و بلاکم کرده هیچ پیامی بهش ندادم انگار برام مهم نی صبح میبینم بلاکممم کرده این کارا چ معنی میده😐

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

سلام امیدوارم خوب باشین داخل روبیکا گپ مخصوص بانوان زدیم همه خانوم هستن خوشحال میشم تشریف بیارین🫂❤🍓🍭

https://rubika.ir/joing/EECHIADE0XQVMBAHIRGJYOHBVRXYKNWI

"گروه نارنجی🧡"  وزن اولیه"74"   وزن هدف اول"۵۹"   کالری شماری خطی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داره احساساتت رو درگیر می‌کنه تا موفق شه ازت سوءاستفاده کنه

اصلا بعش پیامی ندادمممم ک مثلا بخاطر پیام بلاک کنه 

اول انفالو  کزد بعد ی روژ بلاک😂

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
عشقم گلم از همون اول برای رابطه  س میخواست شمارو ، شما نباید وابسته بشی

وابسته نشدمم میگم رلم نبوده رفیق معمولی بودیم مثلااا

این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید خداییش 

اولاش شخصیت اصلیشونو ک نشون نمیدن😂😂

وابسته نشدمم میگم رلم نبوده رفیق معمولی بودیم مثلااا

عزیزم من برای خودت میگم همین رفیق معمولی بودن رو هم به خودت آسیب می‌زنی ، اگررر خیلی واجب رفیق معمولی باشین اول اول خوب خوب بشناسش بعدا بهش اجازه ورود به زندگیت به عنوان همون دوست معمولی بده ، 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
عزیزم من برای خودت میگم همین رفیق معمولی بودن رو هم به خودت آسیب می‌زنی ، اگررر خیلی واجب رفیق معمول ...

اولاش خودشو خوب جلوه میداد بعد شخصیتش نمایان شد وو انداختمش دور دیگ 

اولاش خودشو خوب جلوه میداد بعد شخصیتش نمایان شد وو انداختمش دور دیگ 

حیف که این نقاب همه روی صورت میزنن معمولا تا ۲،۳ ماه این نقاب نگه میذارن بیشتر از اون معمولا نمیتونن نقاب میندازن🤣🤣

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
حیف که این نقاب همه روی صورت میزنن معمولا تا ۲،۳ ماه این نقاب نگه میذارن بیشتر از اون معمولا نمیتونن ...

اصلا مهم نی براممم ادم وابسته اییم نیستم فقط برام سوالهه چزا اول انفالو کزد من اصلا ری اکشنی نشون ندادم ن پیامی ن چیزی فقط منم شمارشو پاکیدم بعدددش دیدم بلاکم کرده😂😂😂

اصلا مهم نی براممم ادم وابسته اییم نیستم فقط برام سوالهه چزا اول انفالو کزد من اصلا ری اکشنی نشون ند ...

فرداش بلاک شدم