2777
2789

چرا اینقدر الکی جو می دین می خواهید خودتونو نشون بدین که چی جمع کنید خواهشن  مردمو سرکار گذاشتین  خانم ها که چقدر ساده وای خدا بشه  

واقعا هیچوقت فاز اون ادمی که برا اینکه عشقش برمیگرده یا نه زندگیش خوب میشه یا بد طلاق میگیرع یا نه التماس میکنن حس ششمی بیاد رو درک نکردم

اخه پیش خودشون چی فک میکنن

دیشب یه خانومی تاپیک زده بود یه حس ششمی بیاد و خواهش اسرار

بعد که رفتم تاپیک دیدم نوشته اگه کسی حس ششم قوی داره بگه من مموریم کجا گذاشتم روش چیز مهم بوده گم کردم نیستش😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا هیچوقت فاز اون ادمی که برا اینکه عشقش برمیگرده یا نه زندگیش خوب میشه یا بد طلاق میگیرع یا نه ا ...

این دیگه نوبرشه

من راجب زبانم میپرسم بگن اره یکم استرسم کم شه

امشب یکیش زد رید بهم با حرفاش استرسم چن برابر شد🤕🤣🤣

بابا من دوهفته پیش دغدغه‌م این بود چرا دیر سین زد، الان هر نیم ساعت باید بپرسم خوبی؟اونجا موشک نزدن؟زنده ای؟دوست دارما، نمیر، زنده بمون  

این دیگه نوبرشه من راجب زبانم میپرسم بگن اره یکم استرسم کم شه امشب یکیش زد رید بهم با حرفاش استرسم ...

😂😂😂😂

بوخودا که 

منم بش گفتم ته کشو تو جعبه جواهراتت

از سر شوخی باایموجی خنده

دیدم نوشته نه تو جعبه جواهراتم گشتم نبوده😂

😂😂😂😂 بوخودا که  منم بش گفتم ته کشو تو جعبه جواهراتت از سر شوخی باایموجی خنده دیدم نوشته ...

پشمای هرچی رماله ریخته😂😂😂

بابا من دوهفته پیش دغدغه‌م این بود چرا دیر سین زد، الان هر نیم ساعت باید بپرسم خوبی؟اونجا موشک نزدن؟زنده ای؟دوست دارما، نمیر، زنده بمون  

می دونستی فاز منفی  میاد سمتت  اصلا گوش نکنید این هزار بار

خیلی حالم بد شد