2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا پسر من یخرده متورم شده الان توی رودش هست فعلا ۴ ماهه حالتش تغییر نکرده . اما من همیشه به خانومهای اینجا میگم خواهشا مباحث تخصصی پزشکیتون رو اینجا نپرسید . چه تجربه چه راهکار . میتونه برای هر کسی متفاوت باشه . امه اینجا بلکه هیچ کس غیر از ادم متخصص اون رشته . حرفهای اضافه گاهی مسیر و طولانی تر و روح رو خسته تر میکنن. درمانت رو پیش بگیر مابقی دست خدا

والا پسر من یخرده متورم شده الان توی رودش هست فعلا ۴ ماهه حالتش تغییر نکرده . اما من همیشه به خانومه ...

نمیدونم تا ۳ ماه پیش زیاد سونو دادم ولی میترسم برم سونوگرافی دیگه پسرت چقدره تورمش چند میل؟

نمیدونم تا ۳ ماه پیش زیاد سونو دادم ولی میترسم برم سونوگرافی دیگه پسرت چقدره تورمش چند میل؟

به میل نرسیده هنوز ولی متورم شده و در حال کنترل با رژیم و بررسی بیشتر هست با ازمایش و اینا . چرا بترسی عزیزم توکلت بخدا . در مقابل بیماری باید محکم باشی . نباشی یه ناخن شکستن هم زمینت میزنه . نگی این همینطوری میگه سرش نیومده نه اومدم سالهاست بیماری دارم اما دارم زندگی میکنم . پسرم هم همینطور . تازه بیماری چیزی فرای لیماری خود ادم هست . یه جمله بهت بگم مربضی بفهمه ترسیدی بیشتر داغونت میکنه . سفت بایست توکلت بخدا