2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید

226 بازدید | 20 پست

عمم قهر کرده چون شوهرش دیوانس خیلی دیوانس اصلا کنترل اعصاب خودش رو نداره سر ماشین ریش تراش با آهنگ و چوب و کمر بند عمم رو تا حد مرگ کتک زده دماغش رو شکسته و تمام بدنش وحشتناک کبودی بعد این اولین بارش نیس کلن همه میشناسنش همه میدونن دیونس هربار ک عمم رو کتک میز نه تا سر حد مرگ میبردش معذرت خواهی هم نمیکنه بودند گوزی هم میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما شکایت کنه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

بعد مادر پسره ب زور دست عمم گرفته مف

باید بردی ب زوررررر کشوندن تو حیاط ببرنش منمفتم نکنین ب زور گناه داره شوهرم جلو مادرم داد زد سرم بی خانواده ب توچه بزار مث سگ نزنمت😳😳😳 منم گفتم خودتی اونم گفت بر مردی یا با زور کتک ببرمت 

بعد باهاش برگشت پیام دادم چرا جلو مادرم گفتی بی خانواده دیگ حق نداری پا بزاری اینجا زنگ کفت یا امشب بر میگردی فردا میری شکایت میکنی توام مثل عمت گفتم بیا توافقی جدا شیم کلی حرف زدو گفت تخم پدرم نیستم اگ میایم من زن بی تربیت نمیخام😐😐😐😐😐😐😐😐

شوهر تو از شوهر عمتم دیوونه تره

اصلا ما خاوای بدبختیم بیچاره ایم مگ چیستمفتم ب زور نبرینش شوهر عمم همیشه ب عمم م ب قصد کشتن میزنمت برگرده اینبار میکشدش تو نمیدونی چقدر روانیه  

بعد باهاش برگشت پیام دادم چرا جلو مادرم گفتی بی خانواده دیگ حق نداری پا بزاری اینجا زنگ کفت یا امشب ...

خداروشکر شوهرت ب توافقی راضی شد بزن دست قشنگه رو👌

اصلا ب خوب شدن اخلاقش امیدوار نباش ما که ندیدیم همچین آدمایی تغییر کنن