2777
2789
عنوان

فست فود بمب مهران

323 بازدید | 13 پست

بچه ها خواااااهش میکنم اگه تهران هستید اصلا نرید بمب مهران ما ۴ نفره رفتیم این رستوران هر ۴تاییمونم مسموم شدیم واقعا نمیدونم چجوری وزارت بهداشت به اینا گیر نمیده مواد غذایی گرون شده هرچی اشغاله میکنن تو حلق مردم حداقل قیمتشونو زیاد کنن بهتر از اینه ک سلامتیه مردمو بازیچه خودشون کنن اشغال ترین فستفودیه تهرانه اگه کامنتای پیجشونم بخونید متوجه میشید فقط من نیستم یعنی هرکی بدونه و باز بره اینجا اشغالخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گفتی  اتفاقا ما هم قبلنا ازش خریدیم راضی نبودیم، یدونه نزدیک خونه ما هست تو ستارخان

دقیقا ما هم ستارخان رفتیم حالا زیاد فرقی نمیکنه همشون اشغالن

ولی ما پارسال زیاد می‌رفتیم شعبه ستارخان چیزیمون هم نمیشد

عزیزم من پارسالو نمیدونم فقط میدونم که موادشون اشغاله وگرنه بی دلیل به اسهال استفراغ نیوفتادیم ما

حیف پول که بدید به این مزخرفات همون پولو تو خونه باقالی پلو با گردن درست کن باور کن بیشتر میچسبه

واقعا اشتباه محض کردیم با اون پول میتونستیم یه غذای سالم بخوریم