2777
2789

خانوما من پسرم امسال میره چهارم تا الان مدرسه عیر انتفاعی میرفت و تو کلاسشون فقط ده نفر بودن 

(غیر انتفاعی های دیگه ام تعدا بیست به بالان دانش اموزا ها اینجا از اول ده نفر تو اون پایه ثبت نام کرده بودن) و راضی بودم چون محل زندگیم پایین شهر بود و مدرسه های دولتی  که مناسب باشه نبود از لحاظ فرهنگ بچه ها

ولی امسال خونم حاش عوص شده اومدیم یه منطقه خیلی خوب که بیشتر خانواده ها هم سپاهی ان و بچه ها مودب  

حالا کلا باید عوص کنم مدرسه بچه امو بیارم نزدیک موندم دولتی بنویسم یا غیرانتفاعی دوتا بچه دیگه ام دارم به جز این

تحقیق کن مدرسه خوبی باشه یا نه ی دولتی میتونه مدرسه بدی باشه از نظر محیط ومعلم وتدریس وامکانات ی غیردولتی هم میتونه بدباشه وفقط پول بگیره تحقیق کن مدرسه خوب ثبت نام کن

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
تحقیق کن مدرسه خوبی باشه یا نه ی دولتی میتونه مدرسه بدی باشه از نظر محیط ومعلم وتدریس وامکانات ی غیر ...

غیر انتفاعی که نزدیک خونمونه بهترین مدرسه شهر شنیدمش ولی دولتیه تازه دومین سال افتتاحشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر انتفاعی که نزدیک خونمونه بهترین مدرسه شهر شنیدمش ولی دولتیه تازه دومین سال افتتاحشه

اگه هزینه شو داری خب ببر غیرانتفاعی اگه میبینی مدرسه عالیه

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

من بودم دولتی مینوشتم . پسرت تا الان غیرانتفاعی بوده و از نظر فرهنگی تا حد زیادی شکل گرفته پس نگران رفتارش نباش واز طرفی خوبه که دولتی هم بره و با این اجتماع هم اشنا شه . عوضش بیشتر حواست به درس خوندنش و تکالیفش باشه . بزارعشق کنن بچه ها . الان انقدر بچه ها باهوشن که میشه بهشون اعتماد کرد. بعد از مدتی اگه دیدی افت تحصیلی نکرد و حال دلش خوبه که خداروشکر وگرنه با مشورت با خودش مدرسه ش رو عوض کن.

من خودم هم مدرسه غیر انتفاعی رفتم هم دولتی 

راستشو بخوای تو مدارس دولتی سطح آموزش نسبت به غیر انتفاعی خیلی پایینه و از طرفی از نظر سطح فرهنگی هم اکثرا پایین ترن

ولی خب هزینه مدارس غیر انتفاعی الان خیلی زیاده اگه میتونین از پس هزینش بربیاین حتما غیر انتفاعی که آینده بهتری میتونه داشته باشه البته اینو بگم برای کلاس چهارم خیلی تفاوتی نداره و حتی بهتره بچه کمتر تحت فشار باشه چون بسته به نوع مدرسه غیر انتفاعیش ممکنه خیلی فشار درسی زیاد باشه که بازم به علاقه درسی بچتون بستگی داره و ممکنه با درس خوندن زیاد مشکلی نداشته باشه من خودم همچین شخصیتی داشتم ولی بعضی از دوستام به خاطر فشار درسی از درس زده شدن ، به نظرم کلاس چهارم اونقدر هم مهم نیست میتونین وخیلی سخت نگیرین فعلا مدرسه دولتی و کلاس ششم یا پنجم غیر انتفاعی 

آزمون تیزهوشانم حتما بده که به نظرم بهترین مدرسه میتونه سمپاد باشه 

من خودم هم مدرسه غیر انتفاعی رفتم هم دولتی  راستشو بخوای تو مدارس دولتی سطح آموزش نسبت به غیر ...

آره عزیزم  خودمم اگه برای مدرسه دو دلم به خاطر مدرسه تیزهوشانه دوست دارم بره خودشم میگه دوست دارم برم 

مدرسه غیر انتفاعی که میرفت قبلا فشار درسی زیاد نبود اتفاقا چون کم بودن معلم باهاشون دوست بود یه جورایی و دوتا معلم داشتن بهشون خوش میگدشت 

از چند نفرم پرسیدم میگن ابتدایی مهم نیست زیاد ولی من میگم نکنه برا آزمون سمپاد به مشکل بخوره اگه نره غیر انتفاعی

اگه هزینه شو داری خب ببر غیرانتفاعی اگه میبینی مدرسه عالیه

هزینه اینو که دارم ولی بچه های بعدیمم هستن دوقلوان میترسم سال بعد  سه تا بشن یه کم سنگین بشه 

بازم شوهرم میتونه بده من میگم نکنه برا آیینده اشون نتونیم چیزی پس انداز کنیم 

من خودم هم مدرسه غیر انتفاعی رفتم هم دولتی  راستشو بخوای تو مدارس دولتی سطح آموزش نسبت به غیر ...

شما مدرسه سمپاد میرفتین؟ اگه میرفتین مدرسه غیر دولتی تو قبولیتون تاثیر زیاد داشت؟ یا کلاس بیرون میرفتین

شما مدرسه سمپاد میرفتین؟ اگه میرفتین مدرسه غیر دولتی تو قبولیتون تاثیر زیاد داشت؟ یا کلاس بیرون میرف ...

بله . منم پنجم و ششم غیرانتفاعی بودم و الان سمپادولی مدرسه غیر انتفاعیم خیلی خوب بود و خودش روی قبولی تمرکز میکرد از طرفی خودمم تو کل سالای تحصیلی به قول خودمون شاگرد اول بودم و کلاس اضافه تا الان نرفتم اما تا کلاس سوم حتی چهارم به نظرم اونقدر مهم نیست  ولی اگه دوست دارید قبول بشه پنجم ششم تمرکزشو بذاره روی درس خوندن وسوالای هوش و تست زنی، البته چون آزمونش تماما سوالای هوشه و بیشتر نیاز به فکر کردن داره فقط برنامه ریزی زمان و تست زنی یکم باید کار بکنید 

از کدوم شهر هستید؟

آره عزیزم  خودمم اگه برای مدرسه دو دلم به خاطر مدرسه تیزهوشانه دوست دارم بره خودشم میگه دوست دا ...

اگه مشکلی بابت هزینش ندارید و جو مدرسه خوب بوده توی همون مدرسه غیر انتفاعی ادامه بدیداما اگر نه فعلا مدرسه دولتی هم خوبه و درست میگن ابتدایی مهم نیست 

تیزهوشانم بیشتر بستگی به خود بچتون داره ولی میتونین از کتابای هوش و کلاسای اضافه کمک بگیرید