بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است /شیشه ی بشکسته راپیوند کردن مشکل است/ کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد/حرف ناهموار راهموار کردن مشکل است/👩🏻👑
عکست باز نمیشه اما اگه شبیه کهیره ویکم روش سفیدک داره و لب ساحل توی شمال حشره نیشت زده احتمالا دراکولا بوده باید روش الکل بزنی و هرروز با ابوصابون بشوری.
مهمنیست چه حشره ایه.عکس که نیست ببینم ولی مواظب باش سلولیت یا عفونت باکتریایی نشه.با نیش باکتریه طبیعی رو پوست به داخل نفوذ میکنه و رخم بزرگ و تیره میشه و ورممیکنه .سعی کن با اب و صابون مرتب بشوری خشک کنی پماد کالاندولا بزنی واسه خارشش.چیز دیگه ای اضافه نزنی