2777
2789
عنوان

کسی میدونه این کار چه حشره ای

1415 بازدید | 32 پست

آقا چرا کسی جواب منو نمیده🥲🥲

ساحل بودم ی حشره ای پامو نیش زد الان بعد پنج روز بهتر ک نشده هیچی بد ترم شده زخمش بزرگ تر میشه 

هنوزم درد و سوزش داره چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک بزار

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

چه وحشتناکککک 

پشه احتمالا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بنظرم برو دکتر

دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است /شیشه ی بشکسته راپیوند کردن مشکل است/ کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد/حرف ناهموار راهموار کردن مشکل است/👩🏻👑                                                                   

مهم‌نیست چه حشره ایه.عکس که نیست ببینم ولی مواظب باش سلولیت یا عفونت باکتریایی نشه.با نیش باکتریه طبیعی رو پوست به داخل نفوذ میکنه و رخم بزرگ و تیره میشه و ورم‌میکنه .سعی کن با اب و صابون مرتب بشوری خشک کنی پماد کالاندولا بزنی واسه خارشش.چیز دیگه ای اضافه نزنی