2777
2789

ببینید شوهر من بد دله یعنی اینو‌ بارها تو ده سال فهمیدم اوایل وقتی مسافرت میرفتیم حتی بدش میومد من تو جنع جایی که همه زنو مردا هستن بخوابم میزفت برا خودمون یه گوشه چادر میزد دیگه فکن شالم که همیشه تو مهمونی قاطی هم من باید سرم میبود 

اما الان بعد اینکه با یکی از د‌ستاش رفتیم سفر خارجی و من روسریم رو برداشتم وقای اومدیم ایران گفت بپوش جلوش من گفتم زشته باباا اونجا من راحت بودم جلوش باز الان سرم کنم؟خلاصه اروم اروم شروع کردم و روسریم و مثلا جلو او دوستش دیگه نپوشیدم بعد یه بار مهمونی مختلط دعوت شدیم و من لباس پوشیده تنم کردم ولی خونه بهم گفت شالتو در نیار اونجا وقتی رفتیم و جو جوری بود که همه لخت بودن منم شالمو بدون اینکه بگم برداشتم و اونم چیزی نگفت 

حالا به نظرتون این که دیگه به اون حساسی نیست بده یا خوب؟باید خوشحال باشم یا نه؟😬😃اینکه داره یکم مثل بقیه افراد جامعه اپن میشه خوبه؟

از نظر من خوبه چون من محدود شدن رو دوست ندارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من اینقدر محدودم کرده الان عجیبه برام داره نرم میشه به نظرت چرا یهو این همه بهتر شد؟🙂

سفر روش تاثیر گذاشته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

شوهره من خیلییییییی حساس بود اوایلش ولی الان خیلی خیلیییییی خوب شده من که خیلی راضی‌ام

فکر کن موهام پرو بلنده میبافتم نمیزاشت از شالم بافتم بیرون بیفته میگفت باید بندازی تو مانتو میپخخخخخختم یعنی گردنم گرمش میشد کلافه میشدم

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

من بعد این زن زندگی ازادی کلی خودم با حرفام روش کار مردم که واقعا زنا حق دارن ازاد باشن

همینطور پیش برو ما زنا خیلی کار داریم بعد این.. فعلن باید از تو خونهامون شروع کنیم تو خوب داری پیش میری امیدوارم بهترم بشه برات❤️

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!
چی شد یهو تغییر کرد

رفته رفته هم سنامو دید 

خواهرشو دید

بعد دید من خودم حواسم هست حتی نگه کم کم نرم شد 

من چند بار تو ماشین تو دهنی ازش خوردم سره اینکه روسریم افتاد لج کردم سر نکردم

اما الان میبینه همه بدون شالو روسری هستن تو اتوبان یا تو جاده میزاره شامو بندازم دوره کردنم سر نکنم

ولی داخل شهر یا جاهای شلوغ اصلااا نمیزاره

میگه اگه کل ایرانم حجاب نداشته باشه یه نفر با روسری باشه اونم تویی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪