2777
2789
عنوان

ورم لب بعد تزریق ژل+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 17003 بازدید | 188 پست
اینسری خیلی بزرگ شده😭😭 چه غلطی کردم خدا نمیتونم حرف بزنم تو خیابون راه میرم حس میکنم همه بد نگام ...

ماسک بزن چند روز ...یخ بپیچ تو یه پارچه بزار ...تا یک هفته ورمش طبیعیه ...اگه درد داشتی یا حس کردی لبات داره سیاه میشه حتما دکتر برو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اناهیل بخور ویتانن سی بخور به خودش هم زنگ بزن بگو  شاید لازم باشه امپول بزنی

اره یکنفر دیگه هم گفت اناهیل اگه تا پسفردا نخابه میرم حضوری پیشش ممنون

چراا؟؟ چیکار میکنه انزیم؟

آنزیم اولن اصلا روش درستی نیست

چون باعث میشه ژل لب سفت بشه و گاهی هم منجر به عفونت میشه من خیلیا رو دیدم انزیم زدن بدتر ورم کرده و حتی دکترمم میگه انزیم بدترین نوع زیباییه شاید سریع کم کنه ولی بعد یه ماه شایدم کمتر یا بیشتر برش میگردونه و مواد داخل لب رو سفت و زشت میکنه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم ژل ۸۰۰ تومنی چه صیغه ایه بااین دلار!!! حتی قیمت فیلر بدون دستمزد پزشک زیر ۸۰۰ نیس تو رو خدا ...

بیمار ژل لب گونه و چانه زاویه فک هر سی سی ۸۰۰ تومان
لیزر کل بدن ۳۹۹ تومان
فشیال کامل پوست وی ای پی با دستگاه ۷۰۰
بوتاکس کل صورت ۵۰۰

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اسی یه سوال من لبم گوشتیه بنظرت نیم سی سی بزنم فقط به لب بالام تو ترمیم هم نیم سی سی بزنم اوکیه؟

اره اگه خودش قلوه ایی خوبه فقط فیلر نزن بزرگ میکنه ژل بهتره

آنزیم اولن اصلا روش درستی نیست چون باعث میشه ژل لب سفت بشه و گاهی هم منجر به عفونت میشه من خیلیا رو ...

خب اگه بخوایم ژل لب نداشته باشیم باید چیکار کنیم؟؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!