2777
2789

تا بچه بودم فقط خونه مدرسه.سالی دو بار میرفتیم خونه مامان بزرگم فقط.ده سالم که شد داداشم شروع کرد که هییچ جایی نباید بری و اذیتم میکرد.شونزده سالگی شوهرم دادن .شوهرم بدتر از خودشون بود.هیج جا هیچ جا حق ندارم برم.ده ساله گذشته خونه مامانم دو کوچه اونورتره بدون خودش نمیزاره.شمارمو اجازه ندارم به هیچکی بدم.ارتباطمو با دوستام قط کرد.ارایشگاه سالی دوسالی یه بار برم پشت در میمونه تا کارم تموم بشه صد بارم پیام میده که بدو زود باش.تا حالا پام وارد یه باشگاه نشده😔دلم میخواد رانندگی یاد بگیرم خیاطی ارایشگری چیزی ولی اجازه ندارم با اینکه اوکجا محیط زنونس.

میگه شاید باشگاهی جایی کسی ازت عکس بگیره پخش کنه ابرومون بره.بازار شهر خودمون تا جایی که بتونه منو حتی با خودش هم نمیبره.میگه چیزی میخوای ماهی یه بار دو ماه یه بار میبرمت یه شهر دیگه که نزدیکمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه خانواده در محدودیت شدید اینه دیگ الان حرفی بزنی میگ‌خونه بابات چی دیدی؟

می‌دونی کلا دخترایی که خونه پدر زیاد محدودن یا کتک میخورن ناخودآگاه عادت میکنن به اینجور شرایط و لب تر نمیکنن و حق خودشون میدونن💔