2777
2789

اسی 

من مجردم با اجازه

ولی خب شاید شما آدم استرسی هستی

واسه همین حین رابطه قلبت درد میگیره. تپش قلبتم زیاد میشه ؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی  من مجردم با اجازه ولی خب شاید شما آدم استرسی هستی واسه همین حین رابطه قلبت درد میگیره. ...

میشه گزارش بزنی تایپیک قفل بشه؟ یعنی با کامنت هاشون آدم به غلط کردن می اندازن از پرسیدن سوال

نه تپش قلب ندارم اما قلبم و قفسه سینه ام درد می گیره

پس خطرناک نیست چون عضله ها منقبض میشین و یه اختلال درونی ایجاد میشه چون عصبا باهم در ارتباطن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
میشه گزارش بزنی تایپیک قفل بشه؟ یعنی با کامنت هاشون آدم به غلط کردن می اندازن از پرسیدن سوال

اوکی گلم گزارش میزنم