2777
2789
عنوان

شامپو چی بگیرم ؟

50 بازدید | 5 پست

سلام موهام خیلی بلنده یعنی تا کمرم خیلی لخته و پوست سرم کلا چرب هست اما الان یک مدت زیادی هست که پوست سرم خشک شده. شوره زده  و کلا موهام نرم بودنش و از دست داده 

شما تجربه داشتید ؟ چه شامپویی گرفتید 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

چطوری موهات خشک شده جنسش؟ 

تو حموم نباید از اب داغ استفاده کنی

با ناخن نباید بشوری موهاتو 

بیشتر از دوبار هم نباید بشوری 

شوره هات چ مدلیه؟ زرده و زیر ناخن میاد یا خشک و ریزه و سفیده و روی لباسات میریزن؟

خب که چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه اگر امروز بری حموم موهات (کف سرت)کی چرب میشع؟ فردا شب  دو شب بعد یا تا یه هفته هم نر ...

شوره ها سفید هستند می‌ریزند من خوب که نگاه میکنم مثل پوست سر میمونند 

من موهام کلا چرب هست ۴ شب بعدش میرم حموم‌

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

عزیزم اگر چهار روز بعد میری حموم موهات معمولی رو به خشکه 

و شوره هات هم خشک هست 

من میتونم بهت کمک کنم و چندتا شامپو که جنس موهات رو نرمال میکنع بهت پیشنهاد بدم 

الان درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن🥰

خب که چی 
عزیزم اگر چهار روز بعد میری حموم موهات معمولی رو به خشکه  و شوره هات هم خشک هست  من میتو ...

واقعا ممنونم قبول کردم 

البته من الان از شامپو ضد شوره استفاده میکنم