2777
2789
عنوان

هر کار میکنم حالم خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست
خودش اون شب بهم گفت دیگه میشه مثل بقیه مردا تا من قدرشو بدونم. اخه من نمی‌فهمم چیکار کردم که سزاوار ...

وای درکت میکنم اگر دیدی هیچ جوره عوض نمیشه دیگه بیخیال شو عادی رفتار کن 

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
ببین تو خودت باید همش باهاش حرف بزنی نذار رابطتون سرد بشه بهش حرفای دلگرم کننده بزن مطمئنم اون اینقد ...

دیروز صبح بعد اینکه رفت سر کار کلی پیام براش فرستادم گفتم که دوسش دارم زندگیمونو دوست دارم گفتم که برام باارزشه . اما اون اصلا راجع به پیاما هیچی نگفت .فقط گفت پیاماتو دیر دیدم. خیلی قلبم شکسته اولین باره اینطوری شده من خیلی بهش وابستم یک هفتس تنهایی میام گریه میکنم چشام داغون شدن اما هیشکی نمیفهمه چقدر حالم بده حتی خود اون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم این زندگی بی عشق و محبتو ادامه بدم بخواد اینطوری باشه اخرش خراب میشه 

شما با شوهراتون شوخی نمیکنین؟ من اشتباه کردم یعنی اونطوری کفتم؟  شوهرم ۹ سال ازم بزرگتره. نگران شدم فکر میکنم شاید بخاطر این نمیتونه باهام رفیق باشه و عقایدش باهام فرق میکنه

دیروز صبح بعد اینکه رفت سر کار کلی پیام براش فرستادم گفتم که دوسش دارم زندگیمونو دوست دارم گفتم که ب ...

یه راه حل خفن میگم بهت 

یبار دیگه امتحان کن دیدی اینطور کرد جلوش گریه کن خودش میاد پیت😉

من نمیتونم این زندگی بی عشق و محبتو ادامه بدم بخواد اینطوری باشه اخرش خراب میشه 

نه نه فکرای منفی نکن بابا زودی درست میشه 

یه راه حل خفن میگم بهت  یبار دیگه امتحان کن دیدی اینطور کرد جلوش گریه کن خودش میاد پیت😉

شب اولی که دیدم نمیگه چشه گریه کردم بهم گفت گریه هم بد نیست بعضی وقتا.این قلبمو اتیش زده 😭

دیروز صبح بعد اینکه رفت سر کار کلی پیام براش فرستادم گفتم که دوسش دارم زندگیمونو دوست دارم گفتم که ب ...

آخه نمیشه که فقط یک طرفه

اینجوری بد عادت میشه

آخه زن مظهر ناز و مرد مظهر نیاز ، ولی جدیدا آقایون  ناز دارن نمونه اش شوهر خودم اینقدر زورم میگیره تقصیر خودم بود همون اول میرفتم منت کشی بد عادت شده

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
شب اولی که دیدم نمیگه چشه گریه کردم بهم گفت گریه هم بد نیست بعضی وقتا.این قلبمو اتیش زده 😭

وای خدایا چطور دلشون میاد من واقعا نمیفهمم🥲

همین دیوونم کرده اینی که بخاطر من همه کار میکرد چطوری اون حرفو زد انگار در عرض یه لحظه عوض شد طلسم ش ...

پس دیگه توام باید بی محلی کنی اهمیت نده بدونه چقدر فرق میکنه گاهی اونم باید قدرتو بدونه

آخه نمیشه که فقط یک طرفه اینجوری بد عادت میشه آخه زن مظهر ناز و مرد مظهر نیاز ، ولی جدیدا آقایون&n ...

اره دقیقا من اصلا ناز نمیکنم فقط اون ناز میکنه. من خیلی تنهام اینجا خانوادم کنارم نیستن. دارم از تنهایی دق میکنم. نمیخوامم به بقیه بگم که نظرشون راجع به شوهرم بد نشه

اره دقیقا من اصلا ناز نمیکنم فقط اون ناز میکنه. من خیلی تنهام اینجا خانوادم کنارم نیستن. دارم از تنه ...

من ده ساله ازدواج کردم اگر دوست داشتی درخواست دوستی بده با هم کمی صحبت میکنیم

خیلی تو این مورد تجربه دارم میتونم کمکتون کنم

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
ای کاش بلد بودم یا دلم میومد اونطوری رفتار کنم

میدونی منم احساسی ام اما خیلی بد چیزیه همیشه ناراحتی همه برات میشه همش زودرنج میشی اه خیلی بدهها