2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت غر و بحث رو بذار کنار.سکوت کن و محبت.فک کن شوهرت نیست یه مهمون عزیز اومده چند روز پیشت.همونجوری که با مهمان رفتار میکنی با شوهرت رفتار کن.مودب.مهربون.خوش رو.

اونم تغییر میکنه مطمعن باش

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
یه مدت غر و بحث رو بذار کنار.سکوت کن و محبت.فک کن شوهرت نیست یه مهمون عزیز اومده چند روز پیشت.همونجو ...

کاش میشد

الان میگه از حوصلم خارج شدی

میگه انتظار این زندگی رو نداشتم فکر میکردم آرامش دارم ولی ندارم 😔😔

بی حسه بی حسم الان

نمیدونم چی میشه واقعا

ببین همه چیز با زبون آدم تغییرمیکنه میتونی بازبون دلبری کنی یا هزاران نفر رو از خودت برنجونی مخصوصا ...

یکم این روزا بد شدم خودم میدونم

زود از کوره در میرم واسه هرچیزی زبونم درازه نمیدونم چرا انقددد کج خلق شدم

انگار از زن بودنم دور شدم

اصلا یادم رفته

کاش میشد الان میگه از حوصلم خارج شدی میگه انتظار این زندگی رو نداشتم فکر میکردم آرامش دارم ولی ندا ...

خب بهش ارامش بده.اول خودت اروم باش.پاپیچش نشو.بیشتر چشم بگو.از بیرون میاد و خستس زیاد سوال پیچش نکن.اون از تو ارامش و محبت میخاد.

یکم این روزا بد شدم خودم میدونم زود از کوره در میرم واسه هرچیزی زبونم درازه نمیدونم چرا انقددد کج خ ...

وای مردا از زهر زبون شدیدن فرارین.اینکه هی زخم زبون بزنی یا هی گیر بدی.مخصوصا متلک بندازی یا تحقیرشون کنی

خب بهش ارامش بده.اول خودت اروم باش.پاپیچش نشو.بیشتر چشم بگو.از بیرون میاد و خستس زیاد سوال پیچش نکن. ...

بگم یادم رفته باورتون میشه؟

حس میکنم مشغله کاریم از وجود خودم حضور همسرم دورم‌کرده

بیشتر بدخلق شدم تا بخوام‌ گیر بدم

هر کی سرش گرم کار خودشه

بگم یادم رفته باورتون میشه؟ حس میکنم مشغله کاریم از وجود خودم حضور همسرم دورم‌کرده بیشتر بدخلق شدم ...

چه سرد شدین.یه تفریحی گردشی سفری برین