2777
2789
عنوان

خونه قولنامه کردم😂😍

159 بازدید | 9 پست

بچه ها سرخوش دیدین منم امشب خونه قولنامه کردم ۴۵۰ تومن کم دارم باید وام بگیرم توی ۱ ماه هیچی هم ندارم بفروشم چیکار کنم بنظرتون.

دعا کنید برام بتوانم وام جور کنم از اداره ام.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

ایشالا جور میشه 

از دوست صمیمی و فامیلی که باهاش راحت هستید میتونید بگیرید 

ولی پیشنهادم اینه که توی قرعه کشی های خونگی هم شرکت کنید. حالا یه مدت میرید زیر بار قسط ولی ارزششو داره 

ایشالا هر چی که به خیر و صلاحتونه براتون پیش بیاد 🧡

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکتون باشه🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ایشالا جور میشه  از دوست صمیمی و فامیلی که باهاش راحت هستید میتونید بگیرید  ولی پیشنه ...

فدات ممنونم

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
مبارکتون باشه🌹

فدات

مبارکت باشه عزیزم  دعا کن منم به زودی زود حال تو رو داشته باشم الهی بهترین روزای زندگیت توی ا ...

وای عزیز دلم ممنونمانشالله شما بدون بدهی وام خونه بخرید خدا از اون دری که خودش میدونه یه خونه شیک روزی شما کنه😍🥰ممنونم.