2777
2789
عنوان

مادرای دلسوزکمک

60 بازدید | 5 پست

سلام بچه هادخترم ۱ماه دیگ میره تو۳سال خیلی بچه باهوش وخوبیه ب دخترهمسایه روبروییمون خیلی وابستس اون ۵سالشه درحین بازی یاعبوری ازتوعابربچه هاروکتک میزنه ۲باردکتراطفال بردمش گفت انرژیش زیاده ببرش پارک روزی ۱ساعت ازتنهاییشه میبرمش هر۲روز باردارم استراحت مطلق مثلاتف میکنه ب بقیه بقیه هم ک خدانکنه چیزی بدونن ازبچه آدم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بامادرشوهرمم خیلی بیفرهنگن یکی ب بچم فحش ناموسی یادداده اونم میگ ننش هی باهاش کل کل میکنه توذهنش مونده

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس ژیمناستیک نمیتونی بفرستیش هفته ای دوسه جلسه؟

نمدونم الان مهدابازنیسن

کلاس ژیمناستیک نمیتونی بفرستیش هفته ای دوسه جلسه؟الکی بپر بپر کنه اونجا

ب نظرت خوبه؟یاببرم مشاورکودک؟

ب نظرت خوبه؟یاببرم مشاورکودک؟

مشاورم ببر. اما ببین بچه ها تواین سنا ممکنه ازین کارا بکنن. بچه ی منم سه سالو‌یکماهو هفده روزشه😄😍ی مدت الکی حالت تف میگرف. نگاش کردم توجه نکردم. گاهی ام‌گفتم اییی مامان این‌چ کاریه. تواین ممکنه یکارایی بکنن.‌فکر نکن غیرطبیعیه

parasoo1989@