2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 92 پست
سلام عزیزم  من جای شما باشم نمی بخشم چون آثار خیانت تو زندگی باقی می مونه و هیچ چیز مثل گذشته ...

صحبت کردم باهاش و اشتباهاتشون قبول کرده گفته که من درکت میکنم خیلی سخته کمکت میکنم تا خوب بشی خودمو بهت ثابت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  من جای شما باشم نمی بخشم چون آثار خیانت تو زندگی باقی می مونه و هیچ چیز مثل گذشته ...

و اینکه گفتم اگه جای من بودی چیکار میکردی میگه با اسلحه … 

فهمیده بودم که خیلی به خودش میرسه تو گوشیش عکسشو انداخته بود زیاد خرج می‌کرد ….

صحبت کردم باهاش و اشتباهاتشون قبول کرده گفته که من درکت میکنم خیلی سخته کمکت میکنم تا خوب بشی خودمو ...

کسی که خودش می خواست ثابت کنه نمی رفت خیانت کنه 

گولش به هیچ وجهه نخورید 

ایشون فکر نمی کرد اصلا متوجه بشید گفت متوجه بشه می گم غلط کردم اونم می بخشه 

دوست خوبم فرد خیانت کار آدم کثیفی و پستیه و هر فکری ازش بر میاد 

لطفا گول بازی هاش نخورید 

حرف شما درسته، ولی کلی مورد هم بوده چه زن چه مرد بعد خیانتشون بخشیده شدن و زندگیشون دوباره خوب شده، ...

اعماد کی بره هیچ وقت بر نمی گرده 

من شوهرم یه عکس بد تو گوشیش بود هنوزه که هنوزه فراموش نکردم بعد خیانت فراموش بشه 

در ضمن شما مهریه سنگین دارید؟ یا می‌ترسه آبروش ببرید ؟  وگرنه عاشقتان نیست وگرنه خیانت نمی کرد ...

بهم گفت هوس بوده واقعا نفهمیدم چیکار کردم  میگه من واقعا عاشقتم اگه مهم بود برام نمینداختم بیرون بیام تو زندگیم

بهم گفت هوس بوده واقعا نفهمیدم چیکار کردم  میگه من واقعا عاشقتم اگه مهم بود برام نمینداختم بیرو ...

عزیزم الان شما مگه هوس ندارید؟ چرا نمی رید سراغ مردی می دونید چرا چون نسبت به همسرتون تعهد دارید

پس تعهد تو رابطه چی هست تعهد یعنی من تا وقتی که از این خانم جدا نشدم حق ندادم با کسی دیگه ای باشم 

و این خط قرمز هر رابطه هست و هرکسی از این خط قرمز بگذره اون رابطه متاسفانه تموم شدست 

بعد پسر بچه نیست که گول بخوره اگه انقدر سست عنصر هست نباید ازدواج می کرد که خیانت می کرد 

می دونم شما دوسش دارید و علاقه دارید و زندگیتون براتون مهم هست 

ولی اینو بدونید ما خانوما هستیم که باعث شدیم بیشتر مردا بهمون خیانت کنند و از احساساتمون سو استفاده شه 

چون در آخر می دونند خانم میبخشه 

و براشون احساس خانم مهم نیست 

عزیزم من به جای شما تصمیم نمی گرم و دوستم ندارم حرفم روت تاثیری بزاره و ازت می خوام بری مشاوره امید وارم انتخاب درستی کنی