2777
2789
عنوان

انتقام

260 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من خیلی ناراحتم یکی از خواستگارام که نزدیک یک سال باهم بودیم حتی خونمونم اومده بودن رابطمون خیلی عمیق و عاشقانه بود به من قول ازدواج داده بود بهم میگفت دستتو گرفتم تا تهش باهاتم بهم اعتماد کن پسری نیستم با ابروی دختر بازی کنم کل این مدت همش این حرفارو بهم میزد منم روش حساب باز کرده بودم بهش امید داشتم خانوادشم خانواده خوب و موجهی هستن ولی یهویی ورق برگشت چند روز پیش بهم گفت دیگه نمیخاد ازدواج کنه و بهتره رابطه تموم بشه من خیلی قلبم شکسته اصلا دلم اروم نمیشه چجوری ازش انتقام بگیرم تا دلم خنک بشه؟؟

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقام؟😂

زهرررررر کجاش خنده داره؟؟؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خب چرا یکسال طولش دادی ؟،چرا زودتر ازدواج نکردی باهاش

همش میگفت صبر کن بزار اوضاعم رو به راه بشه دارم برای زندگیمون تلاش میکنم 

گلم فراموشش کن و بسپارش به خدا 

ان شالله یکی مثل خودش گیرش بیاد 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
گلم فراموشش کن و بسپارش به خدا  ان شالله یکی مثل خودش گیرش بیاد

اصلا قلبم تحمل اینهمه نامردی که در حقم کرد نداره 

دلیلشو نپرسیدی همینجوری یهو گفت دیگه نمیخوام

اره گفتم چرا گفت با مجردی راحتترم تو با من خوشبخت نمیشی