2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامان بانو یک تاپیک زد به اسم شیرینی زندگی دینی یه چله بود....توی تاپیک هر کدوم تصمیم داشتیم یه کاری انجام بدیم مثلا یکی چهل روز میخواست قران بخونه یکی چهل روز کمتر غیبت کنه من خودم قرار گذاشتم نمازم رو اول وقت بخونم خیلی خوب و موثر بود بعد هر کس میومد گزارش میداد
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
منم میخونم.میخوام این تنبلی در بعضی مواقع و از خودم دور کنم....منم میزنم فواید نماز ...شما هم گفتید....خدا رو میگیم دوس داریم...بعد اون موقع برا نماز تنبلی؟!...ای خاک عالم بر سرم....خداااا.کمکم کن.دوستت دارم خدا....به درک موهامو شینیون میکنم و باز میکنم و میبندم.به درک آرایش میکنم و باید پاک کنم ...خووو دوباره از نو...میگما من لاک نماز خریدم....کاشت ناخن برا غسل و وضو صحیح نیس؟!....
من راستشو بگم تا خونه پدرم بودم دست و پا شکسته میخوندم عروسی هم کردم همینطور اما تازگیها وقتی میبینم شوهرم با اینکه ممکنه شبش تا دیر وقت تو خونه کار کرده و با کلی خستگی میخوابه اما صبح برای نمازش بیدار میشه خجالت میکشم و سعی میکنم سر وقت و مرتب بخونم

.Pain🔥you made me a believer

من چندین بار خیییلی خوب و اساسی میخوندم...اما هربار وقتی میدیدم اینهمه سر نماز هام با خلوص نیت دعا میکنم و خدا جوابمو نمیده...و کاری رو که نمیخاستم و میکنه...متاسفانه نمازمو قطع کردم...چون احساس کردم خدا اصلا منو نمیبینه
نماز در اصل برای خودمون یه جور آرامش و انرژس برای ادامه زندگی وقتی آدم نماز نمیخونه هر چی هم بگه اون آرامش اصلی نداره و واقعا هم نماز کمک کننده است که از گناها ادما دور بشن اینکه ادم دعا کنه مسنجاب نشه دلیل نمیسه که خدا ندیدتش شاید دعاش به صلاحش نبوده یا یه آزمایشه یا یه زمان باید بگذره ما دعا میکنیم ولی آخر کار باید صلاح بسپاریم به خدا چون اون از همه ببشتر دوستمون داره و خیرخواه ماست
خدایا من جز تو کسی را ندارم همیشه پناهم باش
من قبلا یکی درمیون میخوندم ولی الان میخونم هرساعت که حالم از همیشه بهتر باشه میخونم اینطوری دیگه تنبلیم نمیاد و نماز خوندن برام سخت نیست
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من همش میگم ، من که روزا انقدر وقتم رو صرف کارای الکی میکنم واقعا حیف نیست یه 10 دقیقه وقت نذارم واسه نماز و حرف زدن با خدا اصلا لازم نیست سخت بگیری به خودت اول نمازات رو که واجبه بخون زیاد وقت نمیگیره بعدشم که تموم شد میگن درست نیست سریع بلند بشی و سجاده و جا نمازت رو جمع کنی خدا ناراحت میشه چند دقیقه حتی خیلی کوتاه تو همون حالت بشین میتونی تسبیحات حضرت زهرا بگی یا یه سجده شکر بعدم بلند شو به کارات برس اگه هم حالش رو داشتی میتونی ذکر یا دعای خاصی بخونی یا نماز مستحبی
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
سعی کن یه جای همیشگی داشته باشی برای نماز یه جانماز مرتب و تمیز و سجاده یه چادرنماز سفید و خوشبو اینا انگیزه آدم برای نماز بیشتر میکنه تا اذان گفت به این فکر کن خدا داره صدات میزنه که بری باهاش صحبت کنی وقتی یه بزرگتر ادم صدا میزنه آدم همیشه احترام میزاره زود جواب میده خدا که دیگه خالق همه دنیاست...
خدایا من جز تو کسی را ندارم همیشه پناهم باش
آره متاسفانه منم با کاشت میخونم نمازمو ممکنه در آینده دیگه ترمیمشون نکنم و برشون دارم امادر حاله حاضر احساسم این نیست که دارم سر خدا کلاه میذارم بلکه میگم خدا گفته شما بیاید سمته من هر جوری که خواستید بیاید،درسته که نماز آداب و احترام داره ولی خب خدا هیچوقت نمیگه چون کاشت ناخن داری سمت من نیا هیچوقت نمیگه،میگه همیشه بیا در هر حال بیا اصلا مستی بیا! خدا خیلی خیلی مهربپنتر از این حرفاس که بخاطر کاشت ناخن یا لاک بنده اش رو از دره خونش رد کنه

.Pain🔥you made me a believer

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز