2777
2789
 ایشالا که ی روز خودت خبر مولتی میلیاردریتو بهم بعدی  من که اوکیم مشکلی ندارم  با ...

اسم خودم رحیمه و اسم مادرم فاطمه است، اره دعا برای شوهرم گرفتن بی پول بشه باطلش کردم ولی زیاد فرقی نداره، مادرشوهرمم زیاد اهل ایناست البته چند تا دعانویس گفتن انجام میده یه نفر گفت انجام نمیده، ولی کلا با شوهرم زیاد بحث داشتیم که الان یکم کنترلش کردم 

اسم خودم رحیمه و اسم مادرم فاطمه است، اره دعا برای شوهرم گرفتن بی پول بشه باطلش کردم ولی زیاد فرقی ن ...

خب باشه 

دوستان که فردا تشریفشونو آوردن 

سعی خودمو میکنم که جواب بدن 

موفق باشین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم خودم رحیمه و اسم مادرم فاطمه است، اره دعا برای شوهرم گرفتن بی پول بشه باطلش کردم ولی زیاد فرقی ن ...

اها راستی دوستان یکاری میتونید انجام بدین که متوجه شین 

ببینم طلسم و عا کردن براتون یا نه 

میگن خیلی مجرب من نتونستم بفهمم چون گفتن هیچ دعا و طلسم و چشم زخمی روم اثر نمیکنه 

ولی شما حتما امتحان کنید 

یه کاسه آب بردارید 

هر کدوم از سوره های زیر رو یک بار بخونید 

چهار قل :

[ناس ۱ ،فلق ۱، کافرون ۱ ،توحید ۱ ] 

حمد ۱ 

آیت الکرسی ۱

وقتی رو آب خوندین یا رنگ آب یاهم مزه آب تغییر میکه 

اگه تغییر کرد شک نکنید که براتون دعا یا طلسم شده 

ترجیحا پاک و طاهر  باشید برا انجام این کار 

اینم یادم رفت بگم دیگه لطفا هیچ جای دیگه نه اسمتونو نه اسم مامانتو هم خودتو هم همسرتون به هیچ وجح در اختیار بقیه قرار ندیدن 

خیلی کارای پلید و شومی میشه انجام داد با دونستنشون 

چون رو حروف ابجد و اعداد اسم ها این دعا ها و طلسمارو انجام میدن 

حتما از طرفتون مطمئن شین 

😇🩵🪐

می‌بخشید شما کف بینی انجام میدین یا آیینه بینی در مورد آینده میتونید بگید

کف بینی که نه چون باید دوره هاشو ببینی و یک سری مطالبو مطالع کنی براش 

فک‌بینی و ف.ا.ل قهوه واینا رو اکثر عموم مردم خودشون میتونن انجام بدن در صورتی که اشکال و مطالب موردنیازو بلد باشن 

من آیینه میبینم 

واگه نیاز باشه باطلی و دعا اونم از روی آیات قرآن 

که خود موکلام ازم خواستن من خودمم الان زیاد تمایلی به این کار ندارم ولی گفتن برای اینکه بتونم ببینمشون و ارتباط مستقیم بگیرم باید کار کنم فعلا

برای این دوتا کار باید حتما موکل داشته باشی اونم از نوع رحمانی که اطلاعات درست بدن و کارشون نو به خوبی بدون آسیب به هیچ کسی انجام بدن 

اگه به اینه دیدن تمایلی داشتین من در خدمتتونم 

کف بینی که نه چون باید دوره هاشو ببینی و یک سری مطالبو مطالع کنی براش  فک‌بینی و ف.ا.ل قهوه وا ...

سلام شما انجام میدین؟ کدوم شهر هستی؟ حضوری هم انجام میدین؟ من واقعا نیاز دارم؟