2777
2789
من هم یجورایی حس ششم دارم و درست در میاد خواب های عجیب میبینم، ایدی یا شماره اون خانم رو داری بهم بد ...

عزیزم میتونی چیزی درمورد ما حس کنی؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حس ششم داری؟میشه بهم کمک کنی؟

یه پسره همکلاسیمه، اومد پی وی اینا چندتا چیز درموردش گفتم اول انکار کرد و گفت دروغ میگی بعد یک ماه برگشت گفت اره، حتی بهش گفته بودم کسی که میخای نامزد میگیره ازدواج میکنه که یک ماه پیش اومد بهم گفت

عزیزم میتونی ی سوالی داشتم بپرسی خیلی ا نظر روحی حال بد هست خواهش میکنم

اره حتما ولی باید صبر کنید چون پنجشنبه ها و جمعه ها مرخصشون میکنم از شنبه تا پنج شنبه ساعت ۳ عصر 

به ای دی تلگرامم پیام بدین اگه بتونم صادقانه کمک میکنم i_AR_njCk@

یه پسره همکلاسیمه، اومد پی وی اینا چندتا چیز درموردش گفتم اول انکار کرد و گفت دروغ میگی بعد یک ماه ب ...

سمیرا جان احتمالا شما یا موکل دارین یاهم همزاد شایدم علم و توانایی خاصی همزمان با تولدتون بهتون داده شده 

منم تا یه ماه پیش اصلا نمی دوستم که موکل دارم هنوزم ی ماه نشده 

بهم گفته شده که باید کار کنم 

منم اصلا نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم 

واقعا حس خیلی جالب و عجیبی 

راستش چند باری امتحان کردم و دیدم از همسایه هارو حتی یکیشون ۱۰ تا موکل و همزاد داشتن به من گفتن موکلام بعد به خاتون گفتم گفت ک راست میگن ۱۰ تا داره و باید کمرشو ببنده یاهم دعای جدایی بخونه چون اذیتش میکردن 

هم سایمون میگفت میده دوتا مردشو ک چشاشون قرمز و حتی میخواستن باهاش ازدواج کنه 

اینارو یابلید مسلمون کنی یاهم دعا و طلسم جدایی کنی که برن 

میتونی به ای دی تلگرامم پیام بدی 

از شنبه تا پنج شنبه ساعت ۳ بعدظهر ؟

برات میبینم 

i_AR_niCk@ 

بابا اونی که موکل داره تو نی نی سایت چیکار میکنه صد نفر در خونه اش صف میندد باور نکنید

اره کاملا درست میگید 

منم تازه متوجه این موضوع شدم هنوز یک ماه هم نشده 

خودم تو شوکم 

ولی باور کنید چند بار امتحان کردم و دیدیم و اثر کرد 

حتی اینم بهم گفت گفت اینقدر روحم و موکلام قوین که از خودش که ۶۰۰ خوردی موکل داشت بهتر میبینم و اثر میکنه 

ولی باید کار کنم 

کلا چون دیدم بقیه براشون سوال بود میپرسیدن گفتم تجارب و چیزایی که دیدم و میدونمو با دوستان به اشتراک گذاشتم 

خانواده هم خیلی اصرار دارن که کار کنم ولی خودم گفتم نمیخوام فعلا 

توچشم برم و همه بدونن ترجیحا فعلا آشنا و دوستان ندونن چون انتظارات ناجور و زیاد و سوئ تفاهم میاره 

همین 😇

سلام من خیلی از وسایل خونم گم میشن بنظرت چیکار کنم

اره وای منم حتی کتابام از تو بوفه اتاقم میریختن پایین

سایه میدیدم 

حسشون میکردم

جابجایی وسایلم داشتم زیاد 

حتی روی شونه دقیقا قسمتی هست که به گردن متصل و اعصاب و رگ داره نیشگون میگرفتن 

وقتی متوجه شدم علائممو گفتم 

گفت داشتن باهات بازی میکردن 

پشمام ریخته بود 😄😄😄

ببیند اصلا نترسید احتمالا همزاد خودتون یا یکی از اعضای خانوادس شایدم موکل باشه اگه هم نبود پس شاید همینطوره اومده و مقیم خونه شده یاهم گاه گدار میاد و سر میزنه 

میتونید به این ایدی پیام بدین که تو تلگرام بیشتر و بهتر باهاتون صحبت کنم ؟

i_AR_niCk@

سمیرا جان احتمالا شما یا موکل دارین یاهم همزاد شایدم علم و توانایی خاصی همزمان با تولدتون بهتون داده ...

رایگان برام نگاه میکنی یا نه؟؟ من یه مدت نمیتونستم حداسمو درست جمع کنم واسه درس و ولش کرده بود بعد تازه درسو شروع کرده بودم و امتحانو بد داده بودم بعد اونشب گریه کردم و توی خواب بهم کمک کردن یه گربه سیاه رو کشتن و امتحانام رو خیلی خوب دادم، درد گلو داشتم و سنگ لوزه میتونی توی تاپیکام نگاه کنی بعد نزدبک دو هفته پیش خواب میدیدم یچیز دراز از گلوم اومد بیرون و از اون روز گلوم خوب شد

رایگان برام نگاه میکنی یا نه؟؟ من یه مدت نمیتونستم حداسمو درست جمع کنم واسه درس و ولش کرده بود بعد ت ...

اگه از من باشه که اره 

ولی متاسفانه موکلین در ازای کاری که انجام میدن باید یه مقداری به عنوان زحمتشون پرداخت شه که بعد ی مدت همونو براشون قربونی بدی 

فکر کنم خودت در جریان باشی 

ولی بازم 

من سعی خودمو میکنم که ازشون بخوام به حساب خودم جواب بدن 

بازم میگم باید اول ازشون بپرسم ببینم چی میگن 

امیدوارم که اوکی بدن 😁

اگه از من باشه که اره  ولی متاسفانه موکلین در ازای کاری که انجام میدن باید یه مقداری به عنوان ...

من اگه پول داشتم میدادم ولی باورت نمیشه 10 هزارتومن بیشتر پول ندارم یعنی اگه بسته یا شارژم تموم بشه یاید خاک بریزم توی سرم

من اگه پول داشتم میدادم ولی باورت نمیشه 10 هزارتومن بیشتر پول ندارم یعنی اگه بسته یا شارژم تموم بشه ...

ایشالا که ی روز خودت خبر مولتی میلیاردریتو بهم بعدی 

من که اوکیم مشکلی ندارم 

باهاشون در میون میزارم 

حالا شما هم به نداریت فکر نکن 

یکار بکن کلی حس خوب و فرکانس مثبت با ارژی زیاد براشون بفرست  که قبول کنن 

میگم موکلام خیلی خوب و نازن 

ولی نمیدونم چرا حس میکنم ی موجدی هست که حواسش بهت هست 

حالا همزاد یا موکل یاهم چیزی دیگه ای باشه نمیدونم 

میپرسم خبرشو بهت میدم 

دیگه نگران نباش اوکی‌

قول ؟