2777
2789
عنوان

تولد بچه همسایمون 😶😂

280 بازدید | 13 پست

خونشون ویلاییه تو حیاط جشن گرفتن 

یه دی جی آوردن هرچی آهنگ خززززه میزاره 😐🤣 دارن شاباش میکنن آهنگ شاباش شاباش گذاشته 😂 

صداشون رو مخه ,😩 حداقل یه آهنگ خوب بزار بشر 😂 

خدا کنه زود تمومش کنن بچم نمیخابه 😐😩💔

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ياد آهنگ شاباش شاباش بزار رو لباش افتادم😭😂😂

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
😂😂😂عب نداره شاید خز پارتیه ....

🤣 شاید

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

بازم صدرحمت به همسایتون.  

همسایه بغلیمون بچش۴سالشه ازروزی که به دنیا اومده نذاشته درست بخوابیم که حالا میگیم بچس گناه داره

امروز سر صبح همسایمون بیل و کلنگ برداشته باغچه رو خراب کنه بخاطر اینکه خواهر...ش بتونه ماشینشو پارک کنه.

طبقه بالاییمون پسره همیشه اخرشبا ساعتا۲.۳نصفه شب بیرون میره

باز میاد باز میره بیرون بخدا حس میکنم زلزلست

اون همسایمونم صبح تاشب اهنگ خز میذارن و  بکوب و بزن

چقدرم دلم پره نباید اینارو تو تاپیکت میگفتم استارتر ولی شرمنده    

حالا مورد اول و اخر قابل تحمله ولی موردسوم اصلا اخه ادم انقدر بیشعور نمیدونم چرا اینطوری راه میره

الهی همان که میدانی🌱✨
عروسی من تمام با همین اهنگ بود😭😭😭😭😂😂😂لعنت بهشون راه به راه شاباش شاباش میذاشتن

واييى تصورشم بده فقط آهنگش بدرد خزپارتى ميخوره💔😂😂

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕