2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توچی میگی برو سر درست بچه

منظور اون ادم خوبان که ازبین میرن ولی ظالم ها میمونن سنگ هم نمیشن لامصبا امیدوارم این دعایی که کردی برای تمام ظالما بگیره بلکه نفس راحتی بکشن ادم خوبا

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)
عزیزم نی نی یار امکان ریپلای رو گذاشته که نتونیم هم دیگ رو ریپلای کنیم اگه پست ها بهم دیگ ربط نداش ا ...

نظرمن این بود کسی حق نداره تمسخر کنه .

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
منظور اون ادم خوبان که ازبین میرن ولی ظالم ها میمونن سنگ هم نمیشن لامصبا امیدوارم این دعایی که کردی ...

خب ازاول اینجوری بگو

خب ازاول اینجوری بگو

معذرت ابجی جان 

به امید روزی که مردم کشورم از ته دل بخندن وهمه مشکلات صفربشه من ازدواج کردم ولی خانوادم از هم جدان خدا هرچی خانوادست که از هم جداهستن رو دوباره کنار هم جمع کنه

وبچه طلاقی نباشه وهیچ مردی شرمنده زن وبچش نشه

امیدوارم مردم کشورم از ته دل بخندن وبرای شما هم بهترین ها رقم بخوره بازم معذرت اگر جسارتی شد

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)
وا نعمت هم نازل میشه ناشکری میکنید و غر میزنید

والا منکه تهران نیستم دوستان ترسیدن انگار وحشتناک بوده صاعقه و رعد وبرق

معذرت ابجی جان  به امید روزی که مردم کشورم از ته دل بخندن وهمه مشکلات صفربشه من ازدواج کردم ول ...

خواهش میکنم اشکالی نداره شاید من بدمتوجه شدم ,بابت دعاتونم الهی امین.

ربطی نداره شما سرچ کن روسیه سد اوکراین رو زده آب راه افتاده و این باعث تغییر جو کره زمین شده

یعنی یه دونه سد کل زمین رو تغییر داده مگه میشه