2777
2789
عنوان

تاپیک تجاوز چی شد ؟

1021 بازدید | 35 پست

کسی میدونه بگه دیشب خوندم انقدر بهم ریختم گوشیمو خاموش کردم ولی تا 5 صبح تو فکر اون بودم الان اومدم ببینم به کجا رسید دیدم تعطیل شده 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفت چهارشنبه هفته اینده معلوم میشه فک کنم

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

گفتن چون چند روز از تجاوز گذشته سخته اثبات کردنش

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
من قلب درد گرفته بودم احساس میکردم یکی سینه امو فشار میده خیلی ناراحت شده بودم با تاپیکش💔

چه بلایی سرش اومده بود؟ 🥺🥲

𝕷𝖔𝖓𝖊𝖑𝖞 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑  !      ⊹ ִֶָ