2777
2789

یه مدت اینجا هم موجی راه افتاده بود که میگفتن واکسن نمیزنن

جالبه مدرسه بدون برگه واکسن اصن ثبت نام نمیکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت اینجا هم موجی راه افتاده بود که میگفتن واکسن نمیزنن جالبه مدرسه بدون برگه واکسن اصن ثبت نام ...

بعضی ها میپیچونن . من خواهرم بدون برگه واکسن ثبت نام کرد سال پیش . ولی ما قصد زدنشو داریم اون موقع شرایطش نبود.

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

بله من چنتا کاربر همین جا دیدم که گفتن واکسن نزدن برا بچه هاشون

نمیدونم با چه دلو جرئتی سر سلامتی بچه هاشون این ریسک بزرگ و میکنن😶

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بعضی ها میپیچونن . من خواهرم بدون برگه واکسن ثبت نام کرد سال پیش . ولی ما قصد زدنشو داریم اون موقع ش ...

چجوری بپیچونی

من خودم امسال رفتم ثبت نام

۲تا کپی کم داشتم

رو بپوشه زد کمه

تا امروز که کپی رو بردم

پوشه رو لای ثبت نامیا نذاشته بود

گذاشته بود جزو پوشه هایی که ناقصه و اگه کامل نمیکردم،ثبت نام باطل بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله من چنتا کاربر همین جا دیدم که گفتن واکسن نزدن برا بچه هاشون نمیدونم با چه دلو جرئتی سر سلامتی ب ...

اخه یه دکتر احمقی یه بار گفت این واکسنا از اسراییل میاد و قدرت باروری رو کم میکنه

میگفت الت اسراییلی هارو ببینید😬😬😬😬نمیدونم خودش از کجا دیده بود

ببینید چه بزرگه

برا ایرانی ها کوتاهه

بخاطر همین واکسن هاس

خدا به فریادشون برسه با این اطلاعات غلطی که به خورد عوام میدن

چجوری بپیچونی من خودم امسال رفتم ثبت نام ۲تا کپی کم داشتم رو بپوشه زد کمه تا امروز که کپی رو برد ...

سال پیش هم واکسن کم بود و دردسر داشت تو شهر ما هم خواهرم مریض بود و بدنش ضعیف بود هم یه سال کوچیک تر بود ما تصمیم گرفتیم فعلا نزنیم . ب دفتر هم توضیحی ندادیم همون موقع ثبت نام گفتن بیارید ما هم گفتیم باشه بعدا میاریم دیگه مدرسه پیگیری نکرد . شاید ب خاطر سنش بوده که بعید میدونم چون به هر حال سنش ب واکسنه میرسید

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
اخه یه دکتر احمقی یه بار گفت این واکسنا از اسراییل میاد و قدرت باروری رو کم میکنه میگفت الت اسراییل ...

اگه اینجور بود که الان نسل ایرانیا باید منقرض میشد چون خیلی ساله این واکسن ها دارن تزریق میشن!!! 

اووووف یه کاربری هست همینجا تو یه تاپیک گفت من طب سنتی خوندم به توصیه طب بعد دست شویی خودم نمیشورم دستمال میکشم تو دوران پریودی حمام نمیرن چون رحم مرطوب میشه😬🤦‍♀️😣و خیلی چرت و پرت دیگه که واقعا ادم تعجب میکرد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤