2777
2789

بچه ها من دیشب نزدیک ۲۰ نفر مهمون داشتم کلی هم بچه بود تا ساعت ۱۱ خوابیدم که سرحال باشم تا خونه رو جمع کنم(دیشب ساعت ۳خوابیدم)بعد تاالان تو آشپزخونه بودم که یهو گرم کن خراب شد کلی آب اومد و انگاری تو آشپزخونه بمب ترکید.

کل حال بهم ریخته بود حیاطم دیشب قلیون کشیدن که خیلی بهم ریخته هس

نمیدونستم مامانم میاد که یهو آومد و وضع خونه رو دید 

کلی حرف بارم کردسلیقه نداری این وضع خونته بچه ها اصلا یه حرف های زد که اصلا تحملش ندارم 

گفت نظم نداری بیخیالی من چیکار کنم آخه 

بابا به پیر به پیغمبر مهمون داشتم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

بعدم گذاشت رفت کلا یه ربع موند اونم به کلی حرف

چی میشد بگی دخترم بذا کمکت کنم عب نداره 

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا😐به جای اینکه کمکت کنه حالا تیکه میندازن مادرامون اینان دیگ از مادرشوهر چه انتظار..

اصلا مامان من اینجوری هس تاحالا نشده یه بار فقط یه بار ظرفمو بشوره بگه بچت مریضه به پسرت برس 

الانم میدونم زنگ بزنم بهش دوباره سرکوفت 

به خاطر این چیزا خیلی ازش فاصله گرفتم

آخی عزیزم میفهمم

عزمزمه من میدونم کا الان میره با خاله هم کلی پشت سرم حرف میزنه هیچ وقت کنارم نبود هیچ وقت ازم تعریف نکرد 

از نوه عمه همسرش تعریف میکنه بجز من 

الان وقتتو اینجا تلف نکن برو تمیز کن ،من حوصله مهمون ندارم تو خونه این فصل میبرم بیرون راحت ،پارک مث ...

گلم آخه شرایط اینو نداشتیم که بریم پارک

ای بابا باشه عشقم ولش کن مهم نباشه مادره دیگ چی بگیم 

همین دیگه مادره 

منم ازش انتظار یه مادر دارم

اصلا مامان من اینجوری هس تاحالا نشده یه بار فقط یه بار ظرفمو بشوره بگه بچت مریضه به پسرت برس  ...

حالت خوش نیس زنگ میزنی،دباره حرف بشنوی سرحال شی، همه مامانا اینجورین ،مامان منم اینجوریه،من شبا خونمو تمیز میکنم که صبح تمیز باشه همیشه مامانم سر زده میاد مچ گیری ،منم ازون زرنگترم، دیگه صبح دیر بیدار بشم کاری ندارم ،خونمم تمیزه بیاد نمیتونه چیزی بگه یه هفته پیش همسایه ساعت ۸ونیم اومد خونمون ،خودم خوشم اومد خونم تمیز بود ،هی نگاه میکرد گفتم الان بیدار شدم باورش نمیشد گفت خونت تمیزه ،پس کی کاراتو کردی گفتم هر روز خونه تمیز نمیکنم بچه هام تمیزن خونه رو کثیف نمیکنن ،رفته بود پیش همسایه ها دوروز پیش دیدمشون جلو در گفت این رفتم خونشون انقدر تمیز بوده،دیرم بیدار میشه خونش عین دسته گله، ما صبح زودم بیدار میشیم تا شبم مشغولیم رومون نمیشه کسی میاد خجالت میکشیم ،منم یه خنده تحویلشون دادم،اینو مدیون مچ گیری های مامانم هستم

گلم آخه شرایط اینو نداشتیم که بریم پارک

حالا اوقات خودتو تلخ نکن پاشو به کمک بچت خونه رو تمیز کن یه اهنگ شاد روشن کن همراه رقصیدن وقر دادن زود خونم تمیز میشه سر حالم میشی من روزای بدمو اینجوری سپری کردم خواهر همه ما کشیدیم الان مثل سنگ محکم شدیم ،من مامانم تا حالا نشده تعریفمو بکنه ،نمیخوامم تعریف بکنه ،خودم وروحیم مهمیم، وه سلام ،تنها خودت مهم باش برا خودت ،بقیه و حرفاشون باد هوا باشه