2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اخه لب پایینیم نسبت به بالایی بزرگ تره انگار خیلی تو مخم رفته

وآسه منم کوچکتره

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

لب برا چته! آدم شانس داشته باشه و اخلاق و سیاست زندگی کافیه! اینو جدی و به عنوان یه هموطن عرض می‌کنم. 

کسایی رو دیدم یعنی ... فاجعه!! اما با زبون و سیاست بهترین زندگی رو دارن. در عوض کسایی که خودشونو شبیه مانکن کردن و ... هیچی!!! اینایی که الان ژل تزریق می‌کنن اگه پنج سال بعد یه چیز پیش‌بینی نشده پیش اومد چیکار می‌کنن ( مثل همین کرونا! اما اینبار فقط به ژل بزنه 🤭) یا اصلا یه جوری مد شد که آدمای ژلی رو به یه چشم دیگه دیدن! چی؟!

بعدش ... اینو فراموش نکنید تعداد آدما زیاده و سلیقه‌ها بسیار متفاوت!!! یه نفر ، یه نفره اما همزمان ده تا سلیقه داره !!! ماشاالله همه هم با سلیقه !!! پس هر کسی با هر شکلی از نظر یه عده خوبه و از نظر یه عده خوب نیست! اما همیشه اورجینال و نچرال فیس رو همه دوس دارن.

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره!