2777
2789
عنوان

دختر عموم کوچیکه.....🥴

631 بازدید | 59 پست

دختر عموم کوچیکه حدودا ۲ و نیم ساله س خوابش سبکه شب دیروز خونه ما بودن اکثرا خوابش سبکه من کل شب عین جغد بیدار بودم یه لحظه نشست اشاره کرد به یه جایی خندید مو به تنم سیخ شد، ترسیدم 🥴

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلی که کنار بچه ها نمی خوابم  پ ن: یه تئوری هست میگه بچه ها چیزایو میبینن که ما نمیبینیم

شنیدم میگن چاکرا هاشون بازه هنوزم میترسم یهو چشماشو باز کرد اشاره به دیوار کرد خندید 🥲

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

دلیلی که کنار بچه ها نمی خوابم  پ ن: یه تئوری هست میگه بچه ها چیزایو میبینن که ما نمیبینیم

بچه منظور نوزاد؟مثلا خواهر من ۸ سالشه 

یعنی ممکنه 

؟😐😐😂

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
دخترمن جیغ میزنه اینوراونور نگاه میکنه میگه اون کیه 🤣🤣🤣🤣

چجور نمیترسی هنوزم خونمونن یه جور نگاش میکنم که نیاد سمتم😐