2777
2789
عنوان

خانومای با سلیقه بیاین (مربا)

98 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من یکم گل محمدی گرفتم خشک کردم میخوام مرباشو درست کنم چجوریه چقد شکر چقد آب چجوری بپزم. 

قرار عصر برم توت فرنگی و گیلاس بخرم برا مربا لطفا اونم بگید برا  هر کیلو چقد شکر بریزم آب بریزم نریزم  چند دیقه بجوشونم. 

کلا اولین بارمه میخوام مربا درست کنم  چیزی نمیدونم تاحالا مادرم درست می‌کرد امسال میخوام خودمم درست کنم یاد بگیرن همه چی باد باشم 😁

لطف کنید وقت بذارید و برام بگید 

و هر مربای دیگه ایی که بلدید و خوب درست میکنید لطف کنید بگید دور هم یاد بگیریم از هم دیگه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربای توت فرنگی که خوب بلدم…

توت فرنگی رو بشور بذار ابش بره خورد کن

شکرو لا به لاش بریز

میزان مساوی شکر و‌توت فرنگی( مثلا یک کیلو توت فرنگی یک کیلو شکر)

درشو بذار

۲۴ ساعت بذار یخچال بمونه

خودش اب میندازه اصلا هم نزن

بیست نهایت نیم ساعت بذار بجوشه

کفشو بگیر

اخر یک قاشق ابلیمو بزن

تمام

وانیلم خواستی میشه بزنی

ولی ساده بهتره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

برای میوه های شیرین هم وزن خودش شکر بریز بزار یک روز تویخچال بمونه آب بندازه بعد اونو بزار رو شعله که بجوشه موقع قل زدن کف روشو بگیر که مربات شفاف بشه  این نرمالشه که ازش شربت هم‌میمونه وای بها میخان شربتش زیاد بشه بیشتر شکر میزنن ولی فقط شیرینیش زیاد میشه مزه میوه رو نمیده

این برای توت فرنگی

برای میوه های ترش تر مثل آلبالو یک و نیم برابر شکر بزن

یا مثلا به هویج من هل و خلال پسته هم‌میزنم

بقیه چیزا دیگه سلیقه ایه

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤