2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میگم نکن باز میگی جواب😕 برو پیش متخصص زنان  خود کیست خطرناک نیست کنترل میشه

یه دکتر گفته باید حتما عمل کنی وگرنه این کیست نازایی میاره یه دکتر دیگه م رفتم گفتم میخام با سزارین این کیستمو دربیارم گفت اونم میشه دیگه واقعا نمیشه به دکترا هم اعتماد کرد🥺

یه دکتر گفته باید حتما عمل کنی وگرنه این کیست نازایی میاره یه دکتر دیگه م رفتم گفتم میخام با سزارین ...

دوست عزیزم این کیست تنها راهش خارج کردنه و امکان دفع نداره 

حالا هرجور راحتی

..dental stu
دوست عزیزم این کیست تنها راهش خارج کردنه و امکان دفع نداره  حالا هرجور راحتی

اره گلم میدونم بهم گفتن هم دکتر سونو هم زنان زایمان بارها هم تو نت خوندم که قابل دفع نیست🥺استرس دارم خیلی میترسم

اره گلم میدونم بهم گفتن هم دکتر سونو هم زنان زایمان بارها هم تو نت خوندم که قابل دفع نیست🥺استرس دار ...

میگم که خطرناک نیست 

ولی از بین نمیره 

تا زمانی که اذیت نشی مشکلی نداره

لطفا دور طب سنتی هم نرو

..dental stu
خیلی میترسم از عمل نمیدونم چیکار کنم😞

اگه مشکلی برات ایجاد نکرده ولش کن،من حین عمل بهم گفت تخمدونتو خراب کرده باید تخمدونتم درارم،حالا امسال بعداز چندسال رفتم پیش یه فوق تخصص داخلی وغدد،بهم گفت تخمدونتو دادپاتولوژی گفتم،اره جوابشم خوب بود،گفت پس اشتباه کرده تخمدونتو دراورده،همش تاکییدمیکرد فقط برازایمان بریددکترزنان ،دکترزنان ازبیماری زنان سردرنمیارن ،میگفت به همه هم بگو

اگه مشکلی برات ایجاد نکرده ولش کن،من حین عمل بهم گفت تخمدونتو خراب کرده باید تخمدونتم درارم،حالا امس ...

پس ما چیکار کنیم اگه یه بیماری داشتیم بریم پیش کی خدایا به دادمون برس

پس ما چیکار کنیم اگه یه بیماری داشتیم بریم پیش کی خدایا به دادمون برس

شما دارو خوردی کیستت از بین نرفته؟ ؟

چه داروهایی داده؟ 

منم از جراحی میترسم

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی