2777
2789
میشه بیشتر بگی

ببین مثلا من ۲ تا تبلت خراب کرده بودم بعد یدونه نیاز داشتم واسه دانشگاه بعد بهش فکر کردم و هی به مامانم گفتم تا خرید خودش گفت نمیدونم اصلا چجوری شد برات خریدم 

۱۸ سالمه توی اسم همینجوری زدم ۱۳۸۷ سوتفاهم نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کارما هم شکر خدا اعتقاد نداری، هیچیی فلسفه هم نخوندی، باشه!  قرار نیست باور نداری یا سوا ...

حضرت باسواد، عقل کل، فیلسوف، شما که همچین اعتقاد 

مضحکی داری و انقدر اصرار داری که حقیقت داره، میتونی 

به جای اینکه مثل بقیه خرافاتی هاتون بگین: نه! واسه خودم 

نتیجه داد! ، بشینی و مثل آدم یک دلیل منطقی و علمی

بگی؟ 

اگر برای خودتون نتیجه داده، خب به درک که نتیجه داده 

ولی اگر میخواین اثبات کنید، باید دلیل علمی ای هم داشته 

باشید.

اون کارمای ابلهانه شما چیزی جز یک “چرند” برای گول

زدن خودتون نیست! 

خرافاتی هستی دیگه عزیز دل

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
بیشتر توضیح بده لطفاً 

تو اینستا بعضی پیجاا کد میدن یا جمله میگن مامانم مینوسه یا ساعت مشخص میگن فلان کارو بکنین

مامانم بدهی داشت کلی الان ۱۳۰ میلیون پس اندازه داره ببین باورم نمیشه کلی طلا خریده اصلا محشره

من خودم اعتقاد کامل دارم

با قانون جذب دوستای خوبی پیدا کردم

یه دوست قدیمیو دیدم

درسمم با معدل بالا قبول شدم 

ولی نا گفته نماند خدارو فراموش نکردم و تلاش کردم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

سال ها پیش رفتم جایی نمی دونستم حتی کدوم دانشگاهه و اسمش چیه ولی ازجاش خوشم میومد دست سرنوشت و رتبم همه دست به دست هم دادن و اونجا دانشگاه رفتم 

اینجوری کارنمیکنه که لفظی یه چیزیو بخوای میدونی چی میگم؟ باید دلتو بلرزونه هروقت بهش فکرمیکنی از داشتن اون چیز خیلیییی خوشحال شی 

همه پولو دوس دارن میخوان جذبش کنن ولی کائنات نمیاد به مفت خورا پول بده بگه چون خواستی خوشحالت کردم یه عده اینطورین که خب من پول میخوام خدا بده بهم 

نه این ادم نتیجه نمیگیره 

ادمی نتیجه میگیره که مثلا تو رویاهاش کسب و کار خودشو ببینه و یه خواسته ی واضح داشته باشه 

خب پول میخوای ازچه طریقی؟ دردنیای واقعی عملی داشتی در راستای این هدفت؟ چند بار شکست خوردی  تواین راه؟ 

مسیر موفقیت یه شبه نیس 

باید مداومت داشته باشی 

واقعا بوده روزایی که میخواستم درآمد داشته باشم ولی نمیشد چون از ته دلم نبود ولی وقتی دیگه ازته دلم خواستم بهش رسیدم :) 

خواسته ی واضحی داشته باشید 

از ته ته دلتون بخواید 

براش تلاش کنید منفعل نباشید 

اگه بهش باور نداشته باشید 24 ساعتم بخواید الکی جذب کنید هیچوست بدست نمیارید باید باور قلبیتون باشه 

والا ما ک با قانون جذب و شکرگذاری به چیزای ک میخواستیم رسیدیم.

عزیز دل

اگر میخواین اثبات کنید باید دلیل علمی و یا منطقی 

بیارین

هیچ تجربه ای قابل اثبات نیست 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
من خودم اعتقاد کامل دارم با قانون جذب دوستای خوبی پیدا کردم یه دوست قدیمیو دیدم درسمم با معدل بال ...

بنظر منم قانون جذب همراه با خدا جواب میده اون ایمان رو باید داشته باشیم