2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستای نی نی سایت بهم گفت منم انجام دادم نتیجه داد خواستمو روزی ۷ بار رو یه کاغذ نوشتم تا ۷ روز  بهش  رسیدم مثلا خدایا ممنون ازت که ماشین مورد علاقمو خریدم 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

فقط معجزه شکر گذاری زو جدی بگیر

باور داشته باش ارتعاش بالایی داری

هر شب خواسته هاتو بنویس و پیشاپیش از خدا تشکر کن

باور داشته باش فقط و فقط ایمان و باور 

من با نوشتن و شکر گذاری معجزه دیدم

جدید نیستم هاا.. التماس دعا💛

قانون جذب چیزی جز یک خرافات ابلهانه و مضحک

نیست عزیز دل 

قانون چرند جذب هیچ کمکی نمی‌تونه بکنه 

چیزی به اسم قانون جذب وجود نداره 

خرافاتی نباش عزیز دل

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
خدا رو هزاران بار شکر

ممنون  گلم انشالله حاجت روا بشی 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من باورش دارم علتمم اینه این جهان قانونمنده........ 

خب بله عزیز دل، کی گفت قانون‌مند نیست؟

ولی دقیقا چرندیات مضحک و ساختگی ای مثل همین 

قانون ابلهانه جذب داره به وضوح میگه جهان طویله 

است و هیچ قانونی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
قانون جذب چیزی جز یک خرافات ابلهانه و مضحک نیست عزیز دل  قانون چرند جذب هیچ کمکی نمی‌تونه بک ...

به کارما هم شکر خدا اعتقاد نداری، هیچیی فلسفه هم نخوندی، باشه! 

قرار نیست باور نداری یا سوادشو نداری، بیای تو تاپیک و بهش توهین کنی!! 

ممنون

جدید نیستم هاا.. التماس دعا💛

شکرگذاری نمیدونم قانون جذب همه از دم الکیه الکیییییی

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲