2777
2789

بستگی داره با کاروان میخوای بری یا تنها 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونجا گرونه پول ببر همراهت شاید از چیزی خوشت اومد

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

من خیلی اطلاعات ندارم ولی شنیدم پول ایران بی ارزشه اونجا فکر کنم باید دینار بگیری اینجا ببری اونجا 

بازم خیلی مطمئن نیستم ولی میگن بدجور همه چی اومجا گرونه 

فکر کنم یک دینار اونا معادل ۴۰ یا ۵۰ هزار ما باشه 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

اگر بخوای با کاروان زمینی  بری ۶ ونیم میل هر نفری 

پول ریال اصلا اونجا ارزش ندارع و قبول نمی‌کنند 

اگر با کاروان بری می‌برنت تو هتل و همه جاها رو بهت نشون میدن 

من قبل از عید رفتم و سال تحویل اونجا بودم برنامه هاشون واقعا خیلی خوب بود 

خودشون  با رستوران های بین راهی هماهنگ می‌کردند و کلا صبحانه و ناهار و شام به موقع بود 

هیچ مشکلی نداشتیم 

کربلا هم تو هتل بودیم و واقعا هتل هاش تمیز و خوب بود 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

هوایی با کاروان 

خیلیم عالی کامل برات توضیح دادم 

اگر بخوای با کاروان زمینی  بری ۶ ونیم میل هر نفری  پول ریال اصلا اونجا ارزش ندارع و قبول ...

منم می‌خوام هوایی برم، یعنی میگی شیش تومن هر نفری باید پول همراهش باشه؟

چقدر مثلا؟

۱۰ کمش

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
منم می‌خوام هوایی برم، یعنی میگی شیش تومن هر نفری باید پول همراهش باشه؟

هوایی پولش بیشتره 

همراهش نه 

تو باید بری پیش سرکاروان اسمتو بنویسه 

پولم ازت میگیرن 

خب اگر بخوای تو کربلا چیزی بخری باید یک مقدار پول همراهت باشه 

من بابام رفت همه کارا رو انجام داد نمی‌دونم کجا رفتم اما یک جا هست که ثبت نام می‌کنی پول هم واریز می‌کنی زمانش و خودشون میدن دیگه نیاز نیست واسه خورد و خوراک پولی بدی خودشون همه کارا رو ردیف میکنند