2777
2789

نمیدونم دیگ باید چیکار کنم چندین ساله دارم کل بدنمم گرفته دکترم هیچچچچ فایدع ای نداره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی جواب میده😭

خوبه محصولاتش اختصاصی برا مشکلات پزوریازیسو قارچو ایناس .من شامپو سبوروئکشو میزنم سرم سبوروئیک هست از وقتی بااون میشورم خوبه 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
کجا برم اخه همشون عین همن

پدرم ناخنش قارچی شده بود رفته دکتر سلیمانی یزدخیلی خوب بود. حالا نمیدونم برای قارچ پوستی خوبه یا نه. ولی دکتر خوبیع. 

دکتر فریفته اصفهانیان کاشان هم یکی برای قارچ سکه ای داشت و هرچی دکترای دیگه میرفت فایده نداشت اخر سر میره پیش اصفهانیان خیلی خوب بوده

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
خوبه محصولاتش اختصاصی برا مشکلات پزوریازیسو قارچو ایناس .من شامپو سبوروئکشو میزنم سرم سبوروئیک هست ا ...

منم درماتیت دارم

خوبه محصولاتش اختصاصی برا مشکلات پزوریازیسو قارچو ایناس .من شامپو سبوروئکشو میزنم سرم سبوروئیک هست ا ...

واسه ریزش مو چیکار میکنی

منم درماتیت دارم

خب شما میگی قارچ...قارچ فرق داره دراماتیت سبوروئیک هم فرق داره من پوس سرم حساسه هر شامپویی نمیشه بزنم و زود چرب میشه این شامپو نمیزاره اینجوری بشه 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿