من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کندهرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
همه اینکارا رو کردم بیست درصدش بهتر میشه باز ده برابر میاد😭
عزیزم ، چقدبده اینجوری
اخه قارچ بیشتر ازرطوبت میاد، ببین بعد حموم حتما کل بدنتوسشوار بکش
اگر خونتون نورگیره وکسی نیست هر روز یه تایمی دراز بکش تو نور افتاب بدون لباس
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
عزیزم ببین بابای من هم مشکل پوستی داشت یعنی همه بدنشو گرفته بودااا بعد من یجایی خوندم که دوغ شتر مصرف کرده بودن منم به بابام گفتم هر روز قبل صبونه یه لیوان خورد خداروشکر همه مشکلش حل شد اصلا دیگه جاشم نمونده حتی حلا تو هم بخر و مصرف کن امیدوارم جواب بده خواهری