2777
2789

نمیدونم دیگ باید چیکار کنم چندین ساله دارم کل بدنمم گرفته دکترم هیچچچچ فایدع ای نداره😭💔

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

مگه بعد حموم و اینا بدنتو خشک نمیکنی؟؟؟ 

حوله تم باید همیشه ضدعفونی کنی 

جای نمدار نخواب ، کلوتریمازول نزدی بهشون؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

شاید تو طب سنتی براش درمان باشه

تحقیق کردید در موردش؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بعد حموم و اینا بدنتو خشک نمیکنی؟؟؟  حوله تم باید همیشه ضدعفونی کنی  جای نمدار نخواب ...

همه اینکارا رو کردم بیست درصدش بهتر میشه باز ده برابر میاد😭

شاید اصلا قارچ نیست حساسیت یا الرژی اگزما یا یه بیماری که سیستم ایمنی به پوستت حمله میکنه اس؟؟؟

😔😔نمونه برداری کردم قارچه درکنارش درماتیتم دارم ک خودایمنیه

کجای بدنته؟ وای اتفاقا منم تاپیک اخرم درموردهمینه اگه اطلاعی داره لطفا جواب بده

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
😔😔نمونه برداری کردم قارچه درکنارش درماتیتم دارم ک خودایمنیه

پس یه چندتا دکتر دیگه هم برو قارچ که بیماری غیرقابل درمان نیست برو تهران 

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین
همه اینکارا رو کردم بیست درصدش بهتر میشه باز ده برابر میاد😭

عزیزم ، چقدبده اینجوری 

اخه قارچ بیشتر ازرطوبت میاد، ببین بعد حموم حتما کل بدنتوسشوار بکش 

اگر خونتون نورگیره وکسی نیست هر روز یه تایمی دراز بکش تو نور افتاب بدون لباس 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
باشه🥺

عزیزم ببین بابای من هم مشکل پوستی داشت یعنی همه بدنشو گرفته بودااا بعد من یجایی خوندم که دوغ شتر مصرف کرده بودن منم به بابام گفتم هر روز قبل صبونه یه لیوان خورد خداروشکر همه مشکلش حل شد اصلا دیگه جاشم نمونده حتی حلا تو هم بخر و مصرف کن امیدوارم جواب بده خواهری 

میدونم چقد سخته برات دعا میکنم

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
عزیزم ببین بابای من هم مشکل پوستی داشت یعنی همه بدنشو گرفته بودااا بعد من یجایی خوندم که دوغ شتر مصر ...

عزیزم باباتونم قارچ پوستی بود مشکلش؟