2777
2789
عنوان

خواهرم خواب دیده من بچه دار شدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 22 پست
من مجردم مامانم خواب دیده چهارقولو زاییدم همم خوشگل و ناز😂😂😂 بچه زاییدن یه اتفاق مبارکه و وقتی ت ...

تعبیرش شوهر نیست؟😞🤣

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها منم خواب دیدم ک منم یه دختر سه چهار ساله دارم خواهرم ک یه دختر داره و زنداداشم یه پسر خواب دیدم سه تامون بچه دختر داریم چنتا لباس صورتی هم هس یکیش خوشگل بود خودهرم گف این برا دخترم برمیدارم منم گفتم اندازه دخترت نمیشه اگ میشه بردار ینی میگفتم دخترت بزرگه . تعبیرش چی میشه من مجردم  

من ۳ تا بچه دارم،  حالا دخترِ جاریم چند وقته همش خواب میبینه که من دوقلو باردارم 😂

پیشاپیش مبارکه🤣🤣

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
بچه ها منم خواب دیدم ک منم یه دختر سه چهار ساله دارم خواهرم ک یه دختر داره و زنداداشم یه پسر خواب دی ...

نمیدونم والا

چرا اتفاق خوب می‌تونه شوهر خوبم باشه😉

خدایااا😂😂😂

پیشاپیش مبارکه🤣🤣

اتفاقا دوقلو و سه قلو هم دوست دارم بیارم😍😁 ولی دو سال بعد

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...