2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کنم الان

هیچی فقط یخورده صبر کن بلاکش نکن یا حرف خاصی نزن یه پروفایل بزار که شاد باشه فقط پروفایل شاد نه عاشقانه یا نه حالتی که فک کنه میخای حالشو بگیری و جوری جلوه بدی که اصلا برات مهم نیست بعععد یمدت صبر کن اگه دوست داشته باشه خودش تا چند روز دیگه پیام میده🙂

اقا هستم 😑

خب این یخورده سرد تر از خیلی صمیمیه واقعیتش🥲 

بهش فرصت بده همین وقتیم اومد سمتت به هیچووجهه کم محل نکنی یجوری خوب برخورد کن ک انگار هیچی نبوده بعد ببین رفتارش درست شده یا نه اگه شده بود که هیچ اگه نشد و باززم سرد بود بدون دییگه کلا سرد شده ربطی به ناراحتیش نداره🙂

اقا هستم 😑
هیچی فقط یخورده صبر کن بلاکش نکن یا حرف خاصی نزن یه پروفایل بزار که شاد باشه فقط پروفایل شاد نه عاشق ...

اون انقدر مغروره که حاضره از ناراحتی و دلتنگی بمیره ولی غرورشو نزاره زمین

اون انقدر مغروره که حاضره از ناراحتی و دلتنگی بمیره ولی غرورشو نزاره زمین

خب پس بزار بمیره 🙂 

اگه برای تو غرورشو زیر پا نزاره همون بهتر که نباشه 

البته ببخشید اینطوری میگما ولی واقعیتو میگم😅

اقا هستم 😑
قبلا اینجو نبود

میفهمم چی میگی بزار یکم بگذره اون عکس پروفایل که گفتمو بزار منتظر بمون فقط یجوری نشون بده که تنهایی و حالت خوبه نه اینکه خیییللیییی خوب نشون بدی ها در حد خوب معمولی نشون بده😅😂😂

اقا هستم 😑
خب پس بزار بمیره 🙂  اگه برای تو غرورشو زیر پا نزاره همون بهتر که نباشه  البته ببخشید ای ...

خودم سیکشو میزنم هر جوری باشه ولی دیگه نمیزارم باعث ناراحتیم بشه..

خودم سیکشو میزنم هر جوری باشه ولی دیگه نمیزارم باعث ناراحتیم بشه..

امیدوارم هرچی که هستتت بهترینا برات اتفاق بیوفته🙂🙂 توکه انقدر به فکر شریک عاطفیت هستی پس حتما لیاقت بهترین شریک عاطفیم داری اصلا هم ناراحت نباش 

اقا هستم 😑
امیدوارم هرچی که هستتت بهترینا برات اتفاق بیوفته🙂🙂 توکه انقدر به فکر شریک عاطفیت هستی پس حتما لیاق ...

خودشم میدونست هیچوقت واسش کم نذاشتم و اینطوری کرد..

مرسی..:)