بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوقلوخیلی جاداره.سایدجانداره.حیف.من شنیدم سایدبایک موتورکارمیکنه.دوقلوهم که مشخصه هرکدومشون موتورش جداست.پس سایدخراب شه نه یخچال داری نه فریزر.ولی دوقلو خوبیش اینه که دوتاش هم زمان خراب نمیشن
عزیزممنم میخوام جهاز بخرم البته تمام تیکه های بزرگ با داماد یخچال فریزر ماشین لباسشویی مبلم ...
وای هزینه ها خیلیه تیکه های ریز هرچقدر بگیری تمومی نداره بستگی داره مثلا لوازم برقی هاتو بخای کامل بگیری یا نه و اینکه به نظرم واسه اون تیکه های بزرگ هزیننه کنید بهتره مثلا یه تلوزیون ۵۵ اینچ الان ۴۰ تومنه یه یخچال دوقلو از ۸۰ بگیر به بالا
اولا مبارکه . منم برای دخترم دارم جهیزیه میخرم . برای لوازم برقی رفتم امین حضور چون مطمئن تر هستند . برقی هاشو مارک های مختلف گرفتم . جارو برقی بوش . مایکرو ال جی ظرفشویی بکو . چرخ گوشت و گوشت کوب برقی و ابمیوه گیری مارک دوسلدورف المان . یخچال فریزر دوقولو بهتر از ساید . چینی اشو ارکوپال ایرانی گرفتم . همین باقی وسایلش مونده . سماور و کتری اش رو کورکماز ترک گرفتم که عالیه