2777
2789
عنوان

جهیزیه از کجا بخرم؟

720 بازدید | 37 پست

سلام دوستان به نظرتون وسیله هامو خارجی بگیرم یا ایرانی خیلی ها میگن فیک زیاد شده و..‌.

و اینکه خیلی هزینه داره خرید جهاز این شهر های اطراف مرزی مثل بانه چطوره ؟

کجا برم واسه قیمت های مناسب؟

یخچال ساید خوبه یا دوقلو از کدوم راضی ترید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

عزیزم‌منم میخوام جهاز بخرم 

البته تمام تیکه های بزرگ با داماد

یخچال فریزر ماشین لباسشویی مبلمان سرویس حواب دو تخت فرش با اوناس ولی بقیه رو من میخرم

به نظرت چقدر بودجه نیاز دارم؟

پشیمونم 

دوقلو خوبه سایدخوب نیست اینویه یخچال سازبهمون گفت توتهران خیابان امین حضورخوبه برای خریدجهیزیه یخچ ...

ساید خیلی خوشگله ولی همه میگن دوقلو خوبه دیپوینت هم شنیدم از ایرانیا ولی احتمالا ال جی بگیرم 

یخچال ایرانی دوقلو الکترواستیل خیلی خوبه 

بانه هم برای جهیزیه خیلی اروزن تره از تهرانه 

یعنی قبلا که اینطوری بود اما الان که اینترنتی شده یذره ارزون تره اما بری ضرر نمیکنی حتما برو سر بزن

دوقلوخیلی جاداره.سایدجانداره.حیف.من شنیدم سایدبایک موتورکارمیکنه.دوقلوهم که مشخصه هرکدومشون موتورش جداست.پس سایدخراب شه نه یخچال داری نه فریزر.ولی دوقلو خوبیش اینه که دوتاش هم زمان خراب نمیشن 

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
عزیزم‌منم میخوام جهاز بخرم  البته تمام تیکه های بزرگ با داماد یخچال فریزر ماشین لباسشویی مبلم ...

وای هزینه ها خیلیه تیکه های ریز هرچقدر بگیری تمومی نداره بستگی داره مثلا لوازم برقی هاتو بخای کامل بگیری یا نه و اینکه به نظرم واسه اون تیکه های بزرگ هزیننه کنید بهتره مثلا یه تلوزیون ۵۵ اینچ الان ۴۰ تومنه یه یخچال دوقلو از ۸۰ بگیر به بالا 

اولا مبارکه . منم برای دخترم دارم جهیزیه میخرم . برای لوازم برقی رفتم امین حضور چون مطمئن تر هستند . برقی هاشو مارک های مختلف گرفتم . جارو برقی بوش . مایکرو ال جی ظرفشویی بکو . چرخ گوشت و گوشت کوب برقی و ابمیوه گیری مارک دوسلدورف المان . یخچال فریزر دوقولو بهتر از ساید . چینی اشو ارکوپال ایرانی گرفتم . همین باقی وسایلش مونده . سماور و کتری اش رو کورکماز ترک گرفتم که عالیه

یخچال ایرانی دوقلو الکترواستیل خیلی خوبه  بانه هم برای جهیزیه خیلی اروزن تره از تهرانه  ...

بانه هم میگن با دلاره الان قیمتا بالا رفته و اینکه باید بشناسی کجاهاش بری شما عزیزم میدونی شرایط اونجا چطوره؟