2777
2789
عنوان

جهیزیه از کجا بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 37 پست
شهرک ولیعصر کیفیت مبل به شدت پایینه . چهار دونگه هم تنوع زیادتره هم کیفیت بهتره

چهاردونگه نرفتم ولی ازشهرک ولیعصرپارسال مبل استیل گرفتم هم چوبش هم بدنه ش خیلی خوبه ومحکمه همین مبلوازکارگاه شهرک ولیعصرگرفتم۲۵تومن رفتم یافت آبادتویه مغازه دیدم رفتم پرسیدم گفت بستگی به پارچه داره از۷۰تومن داریم تا۸۵تومن!

الان مثل قدیم نیست همه  با ضمانت میفروشن و به خاطر همین قیمتهاش بالا رفته

خوبه پس چون ماچندسال پیش تلویزیون وماکروفرگرفتیم ضمانتنامه نداشت خواهرمم یخچال ولباسشویی باماگرفت اونم ضمانت نداشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهاردونگه نرفتم ولی ازشهرک ولیعصرپارسال مبل استیل گرفتم هم چوبش هم بدنه ش خیلی خوبه ومحکمه همین مبلو ...

بله یافت اباد  و دلاوران پول جاشو میگیرن . من مبلای شهرک ولیعصر رو نمیپسندم . ولی چهار دونگه هم تولیدیه هم ارزون و هم تنوعش زیاده

شهرک ولیعصر کیفیت مبل به شدت پایینه . چهار دونگه هم تنوع زیادتره هم کیفیت بهتره

بستگی داره  هرچی سفارش بدی همون قدر کره میخوری

الان بری مبل 5 تومنی قراضه هم داره 

اما مبل 30 تومنی شیک و مرغوبم داره 

که همون 30 تومنی رو دارن تو نعمت اباد و یافت اباد  و دلاوران 50 به بالا میدن 

بستگی داره  هرچی سفارش بدی همون قدر کره میخوری الان بری مبل 5 تومنی قراضه هم داره  اما م ...

البته من برای دخترم رفتم جاجرود سفارش دادم ولی هنوز تحویل نگرفتم . فرمایش شما درسته من در مجموع گفتم کاهارشو دوست نداشتم ، چه سی تومن باشه چه نود تومن . کلا تو این شرایط اقتصادی تهیه جهیزیه خیلی سخته . من فقط یه دختر دارم و دلم میخواد براش همه چی از نوع خوبش رو بخرم تا سالها نیاز نداشته باشه عوضش کنه . انشالله خدا قسمت همه جوانهای کشورم کنه که خوشبخت باشن و یه توان به ما پدر مادرها که بتونیم برای بچه هامون همه کاری بکنیم و خوشبختی شون رو ببینیم❤

دوقلوخیلی جاداره.سایدجانداره.حیف.من شنیدم سایدبایک موتورکارمیکنه.دوقلوهم که مشخصه هرکدومشون موتورش ج ...

منم عمم ساید داره اصرار ک ساید نخر جا نداره 

مگه چقدر وسایل داریم جا نداشته باشه پ یخچالای مامانامون از این ی دونه ای هاس اینهمه اپ رفت و امد دارم اتفاقا جاش خوبه