2777
2789
عنوان

چرا در اعلامیه های فوت ...

884 بازدید | 16 پست

عنوان دکتر و مهندس و و سرهنگ درج میشه ولی مثلا وکیل و هنرمند درج نمیشه؟ حالا کلا چرا باید شغل و تخصص افراد قبل از اسمشون بیاد ؟ زشته به خدا 🤭

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بیاد چه نیاد دیگه فرقی به حال اون فوت شده نداره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

هر کسی میتونه بنویسه شغلش رو منع خاصی وجود نداره 

هر کسی نمینویسه خودش نخواسته.

و بنظرم نوشتنش هم مشکلی نداره اسمش روشه دیگه اعلامیه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چقدر دغدغه مهمی دارید  بنده خدا مُرده طرف ... خودش ک وصیت نکرده عنوان دکتر و مهندس  رو در ...

ربطی به وصیت نداره دارم راجع به یک عرف صحبت میکنم که شاید در زمانهای دور به نوعی تمایز فرد رو نشون میداد ولی الان نمیتونم معنی شو درک کنم . به دغدغه هم که اصلا ربطی نداره یه سوال بود به ذهنم اومد دوست داشتم راجع بهش صحبت کنم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
ربطی به وصیت نداره دارم راجع به یک عرف صحبت میکنم که شاید در زمانهای دور به نوعی تمایز فرد رو نشون م ...

تو نی نی سایت ب جملع چقد دغدغه مهمی دارین الرژی پیداکردم جرات نداری تاپیک بزنی

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

چون در فرهنگ ما متاسفانه به اندازه قدرتی که افراد داشتن بهشون احترام گذاشته می‌شده،مهمترین منابع قدرت هم خانواده و بعدش شغل طرف بوده که چقدر ازش پول در میاورده.

هنوز به این نتیجه نرسیدیم که متعلق بودن به یک صنف خاص قرار نیست به آدم‌ها اعتبار بده، بلکه برعکس، این آدم‌ها هستن که باعث خوشنامی یا بدنامی یک صنف میشن.

برای خود من هم اینطوری بود که قبلنا مثلا واسه یه پزشک احترام خیلی خاصی قائل می‌شدم،الان متوجه شدم که این شغل اون بنده خداست،من قراره احترام معمول اجتماعی رو بهش بذارم و همین کافیه،هر جا که بتونم آگاهانه خودم رو متوقف میکنم.

بعدشم مثلا بچه های طرف رو مینویسن دکتر فلانی و مهندس فلانی و فلانی خالی ! من همیشه جای اون سومیه احس ...

😅 اون سومیه منم

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"