2777
2789
عنوان

درد زایمان پیش از موعد🥺😰😭

398 بازدید | 25 پست

سلام،صبحتون بخیر دوستان گلم 

من اوایل ماه آخر بارداری هستم،،دیروز هم یه سری آزمایش داشتم ک بردم پیش دکتر،،شکمم گاهی درد میکنه مخصوصا موقع تکون بچه،،ب دکتر گفتم گف چون بچه اولت نیس طبیعیه،،ولی از دیشب درد میگیره عین درد زایمان😭از دردش سه بار از خواب بیدار شدم😭قشنگ مثه دردهای زایمان هی میگیره ول میکنه☹نکنه درد زایمان باشه؟؟یا پس دردهای قبل زایمان اینطوریه؟

کسی بوده مثه من باشه

بچه دیگم پسره این دختره،،کلا بارداری و دردای الان با قبلی فرق داره🥺از استرس سردرد شدم😔

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی اخرین بار پریود شدی من بچه درشته.سر بچه اولم پنج سانت دهانه رحمم باز شده بود ولی اینقدر سبک بودم نفهمیدم و زودی برداشتنش سی و شش هفته و شش روز بود سزارین شدم.وزن بچه هم سه کیلو و هفتصد بود این یکی همینطور درشته خیلی استرس دارم.سر بچه اول درد نداشتم سر این خیلی هر شب یک طرف شکمم یهو سنگ میشه بعد زیر شکمم درد میکنه.نمیتونم تکون بخورم حتی یک چی برای شکممون اماده کنم

نگران نباش..‌‌. بسلامتی زایمان کنی

به خدا تی تی ش مامانی نیستم تو درد اتفاقا پوستم کلفته اینقدر بدم میاد کسی تا بیمار میشه دراز کش میشه .یعنی شیمی درمانی هم میکردم بلند میشدم کارهای خونه میکردم بچه ام یکسالش هم نبود.سزارین هم شدم از لحظه ای که اومدم خونه بلند شدم خودم بچمو کاراشو کردم حمامش میبردم یعنی اصلا تو بگو یک لحظه بخوام خودمو مریضی بزنم.ولله وزنم هم زیاد نیست از بچه اولم کمتره.من تو بیماریم شدم اسکلت ۳۵ کیلو کم کردم بازم از دیوار میگرفتم راه میوفتادم ولی این بچه الان تا بلند میشم حالم به قدری بد میشه احساس غشی بهم دست میده میشینم.رفتم سونو میگه طبیعیه.شدیدا سینوزیت حاد داشتم وزن سرم نامتعادل شد اونم خوب شدم از بس سوزن و سرم زدم نمیدونم چه مرگمه.میخوام برم دستشویی پهلوم چنان رگ به رگ میشه جرقه میزنه تو کمرم نفسم میره

به خدا تی تی ش مامانی نیستم تو درد اتفاقا پوستم کلفته اینقدر بدم میاد کسی تا بیمار میشه دراز کش میشه ...

حق داری خیلی اذیت میشی ... ان شاءالله مشکلی نباشه و بسلامتی این روز ها هم تمام میشه 

خدا کمکت کنه