2777
2789
عنوان

بچه شمام به این فکر کردید؟

83 بازدید | 8 پست

اکثرا خانما خوشگل و همه چی تموم با ادمایی که در حد خودشون نیستن و از لحاظ چهره و.... پایین ترن ازدواج کردن 

و خانمایی که با هزار نفر بودن و چهره انچنانی ام ندارن با ایده ال ترین فرد ازدواج کردن

پ ن تحصیلات رو کاری نداشتم نیاید بگید 

پ ن گفتم اکثرا نگفتم همه فوری بدو بدو نیاید بگید همه اینجوری نیستن 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
من خودم اینجوری ام  خیلی هم عاایه هر جا میریم بهم میگن وای چه خوشکلی حالا اگه با یه خوشکل مثل ...

اینم حرفیه قبول دارم 

ولی برام عجیبه خب چرا واقعا

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم حرفیه قبول دارم  ولی برام عجیبه خب چرا واقعا

اون رو شوخی گفتم...

ما خوشکلا اخلاق نداریم ...

اخلاقمون سگکی هست

شوهرم با اینکه از نظر زیبایی کمی پایین تره ولی خیلی خوش اخلاق و دوست داشتنی هست 

فوق العاده مهربون و خانواده دوست

بچه ام ده ماهشه اون بهش غذا میده و کارهاش رو میکنه

زیبایی ملاک زندگی نیست فقط اخلاااااق

❤❤❤
اون رو شوخی گفتم... ما خوشکلا اخلاق نداریم ... اخلاقمون سگکی هست شوهرم با اینکه از نظر زیبایی کمی ...

دقیقا خوشگلا اخلاق ندارن رو گل گفتی 

یه ضرب المثل انگلیسی هست 

میگه دخترای خوشگل همیشه پشت دخترای زشت گریه میکنن 

چون همیشه آدمای خوشگل و موفق و اینا حیف میش

پ .ن :اینو معلممون گفته اگه کامل نگفتم چون بلد نیستم ولی همین  طورا بود

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️
یه ضرب المثل انگلیسی هست  میگه دخترای خوشگل همیشه پشت دخترای زشت گریه میکنن  چون همیشه آ ...

درسته واقعا

اون رو شوخی گفتم... ما خوشکلا اخلاق نداریم ... اخلاقمون سگکی هست شوهرم با اینکه از نظر زیبایی کمی ...

من هم خوشگلم هر تو سری خور و بدبخت 🤣

اخلاق شوهرم سگیه من اروم مظلوم و مهربون

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
یه ضرب المثل انگلیسی هست  میگه دخترای خوشگل همیشه پشت دخترای زشت گریه میکنن  چون همیشه آ ...

کاش منم زشت بودم خنگ بودم 

والا بعضیا رو میبینم دلم ب حال خودم کباب میشه 😥😥

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤