سوالات از همه ی حواس پنجگانه هست، دیداری، شنیداری همه چیز
یه چند تا سوال مفهومی هم میپرسن
سخت نیست اصلا
استرس نداشته باشید و به بچتون هم استرس ندید
دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
رنگا و تست بینایی و شنوایی همینا دیگه میگنیه نقاشی بکش
من دختر داییمو بردم انقد شلوغ بود میخاستم بچرو ول کنم بیام اصن 😂🤦🏻♀️
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
من دیروز بردم،،، اشکال هندسی رو پرسیده بودن و ازش خواسته بودن که رو کاغذ بکشه،،،، رنگارو پرسیده بودن،، و تا ۱۰ گفته بودن بشمره
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
کارت داده بودن دستش چند نفر تو صف بودن، و پرسیده بودن کی اول صفه و کی آخرش،،، چندتا پرنده رو صفحه و گفته بودن پرنده وسطی رو نشون بده
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.