2777
2789
عنوان

درد زایمان پیش از موعد🥺😰😭

118 بازدید | 13 پست

سلام،صبحتون بخیر دوستان گلم 

من اوایل ماه آخر بارداری هستم،،دیروز هم یه سری آزمایش داشتم ک بردم پیش دکتر،،شکمم گاهی درد میکنه مخصوصا موقع تکون بچه،،ب دکتر گفتم گف چون بچه اولت نیس طبیعیه،،ولی از دیشب درد میگیره عین درد زایمان😭از دردش سه بار از خواب بیدار شدم😭قشنگ مثه دردهای زایمان هی میگیره ول میکنه☹نکنه درد زایمان باشه؟؟یا پس دردهای قبل زایمان اینطوریه؟

کسی بوده مثه من باشه

بچه دیگم پسره این دختره،،کلا بارداری و دردای الان با قبلی فرق داره🥺از استرس سردرد شدم😔

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

خب عزیزم برو دکتر رحمتو چک کنه شاید بچه میخادبدنیا بیاد

وای نه😭

از بس تو ابن بارداری دکتر رفتم حالم از هر چی دکتر رفتنه بهم میخوره😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دوشب همینجوری درد داشتم مخصوصا درد پا شب سومی کیسه ابم پاره شد ی روز قبل موعود 

البته ۲۰ فروردین موعودم بود چون فشارخون داشتم میخاس ۱ فروردین سزارین کنه ک ۲۹ اسفند شد

عزیزم منم دوشب همینجوری درد داشتم مخصوصا درد پا شب سومی کیسه ابم پاره شد ی روز قبل موعود  البت ...

من یه ماه بیشتره پای چپم خیلی درد میکنه ولی گفتن سنگین شدی از اونه

بعد شما زایمانت با موعد زیاد فاصله نداشته،،ن من ک هنو دوسه هفته مونده 😔

عزیزم منم دوشب همینجوری درد داشتم مخصوصا درد پا شب سومی کیسه ابم پاره شد ی روز قبل موعود  البت ...

ای وای شمام ک به موعد زایمانت خیلی مونده بوده،،۲۰ فروردین رو خوندم دو فروردین

عزمزمه شما ک بیس روز زودتر زایمان کردی،،بچت چند کیلو بود؟ تو دستگاه گذاشتن؟

من یه ماه بیشتره پای چپم خیلی درد میکنه ولی گفتن سنگین شدی از اونه بعد شما زایمانت با موعد زیاد فاص ...

عزیزم شاید بچت اومده پایین حتما برو بیمارستان چک شی 

روزای اخر فشار میاد ب پا

دیگه مجبوری،شاید زایمانت زود بشه برو خاطر جمع شو.خدای نکرده اتفاقی بیفته خوشحال میشی

ممنون عزیزم چشم🥺

۳۱۴۰ کیلو ن عزیزم فرداش مرخص شدیم

خوب بوده وزنش

خداروشکر،،خدا نگهدارش باشه عزیزم

من ده دوازده روز پیش رفتم گف دو کیلو،،الان وقت زایمانمم ک باشه فکر نمی‌کنم دو و نیم بیشتر باشه

خوب بوده وزنش خداروشکر،،خدا نگهدارش باشه عزیزم من ده دوازده روز پیش رفتم گف دو کیلو،،الان وقت ز ...

مرسی عزیزم شمام ب سلامتی زایمان کنی

چرا انقد کم وزن گرفته؟فشارت ک بالا نیس؟